|
Muszaka
|
Három nagyobb padlizsánt karikázzunk fel, és sózzuk be őket. A vöröshagymát és a fokhagymát
vágjuk apróra, és kevés olajon din... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
vickykecycca
2014.09.18 23:57
|
|
|
|
|
|
Fonott foszlós kalács
|
50 dkg lisztbe belekeverünk langyos tejjel megkelesztett 2 dkg élesztőt,késhegynyi sót, 1 egész tojást és egynek a sárgáját, va... |
0 komment
|
18 ember kedveli
|
reloading1234
2012.06.16 14:04
|
|
|
|
|
|
Szarvasbélszín-parázson
|
A fűszereket előbb mozsárban megtörjük, majd egy éles késsel apróra vágjuk és szétterítjük a vágódeszkán. A húst bekenjük bőven... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.12 16:10
|
|
|
|
|
|
|