|
Karajszeletek ananásszal
|
A karajszeleteket klopfolom, sózom és borsozom, majd egy serpenyőben kevés olajon majdnem készre sütöm. A húst kiszedem, a serp... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
feviroza
2015.04.10 11:20
|
|
|
|
|
|
Kelbimbós tepsis hús
|
A karajszeleteket kissé kiklopfolom, fűszerezem, a tepsibe rakom, majd ráhelyezem a szalonna szeleteket. Meghintem a hússzelete... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
kicsidyya
2014.08.06 21:32
|
|
|
|
|
|
Párizsi sertésborda
|
A karajszeleteket kiklopfolom, majd sózom. A 20 dkg lisztből, a tejből és a tojásokból, csipet sóval, sűrű palacsintatésztát ke... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
viragbaba
2014.05.16 22:09
|
|
|
|
|
|
Sertésborda szilva raguval
|
A sertésszeleteket megfűszerezem és egy kicsit kiklopfolom őket. A szilvákat kimagozom és félbevágom. Vajon átpárolom és fűszer... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
pokollady
2013.12.11 20:15
|
|
|
|
|
|
Karfiollal rakott karaj
|
A karajokat kissé kiklopfoljuk, sóval ,borssal, fokhagymával fűszerezzük és meglocsoljuk az olajjal.A kaliforniai paprikát apró... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
ibicimama
2013.11.21 14:12
|
|
|
|
|
|
Milánói sertésborda
|
A forró zsiradékban üvegesre dinsztelem a vöröshagymát, majd benne a fokhagymát. Átpirítom benne a sonkát is, majd ráteszem a g... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
mines80
2013.07.08 00:50
|
|
|
|
|
|
Borzas karajszelet
|
A karajszeleteket kicsit klopfoljuk, a széleket pár helyen bevagdossuk, sózzuk, őrölt borssal, kevés frissen reszelt szerecsend... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
kenguru2
2013.01.17 17:35
|
|
|
|
|
|
Vendéglős tál
|
A füstölt szalonnát kockákra vágom, kisütöm a zsírját.
"Kockákra" vágom a hagymát is és a paprikát is, meg a gombát felszelete... |
3 komment
|
7 ember kedveli
|
galambjani
2012.12.05 16:59
|
|
|
|
|
|
Sajtos-sonkás karaj tekercsek.
|
Klopfoljuk ki óvatosan a karajszeleteket.
Minden szeletre helyezzünk egy-egy szelet sonkát. Ezt szórjuk meg a reszelt sajt 3... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.27 19:16
|
|
|
|
|
|
Rántott sertéskaraj
|
A felhasználás előtti napon a karajszeleteket kikloffoljuk, besózzuk, fóliával befedve hűtőbe tesszük, így puhább lesz a hús. M... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
nedved871216
2012.06.14 18:56
|
|
|
|
|
|
|