|
Kaszinótojás
|
Elkészítés menete:
Az első és legfontosabb teendőd a tojásfőzés. Keress egy megfelelő méretű lábast, amiben kényelmesen elfé... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
henihencsi
2016.08.16 15:30
|
|
|
|
|
|
Körtés, duplacsokis, karamellás brownie
|
A sütőt 160 fokra előmelegítjük, a formát sütőpapírral béleljük, úgy, hogy két szembelévő oldalán túllógjon a papír. (Ennél... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
jolika66
2015.09.24 15:27
|
|
|
|
|
|
Gyors bögrés mákos
|
A cukrot és a tojàst jól össze kell keverni majd a többi alapanyagot is hozzá kell adni.Jól elkeverni majd egy tepsit kibé... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
timcsici29
2015.05.27 10:19
|
|
|
|
|
|
Karamellkrémes karamell mázzal
|
A 6 tojásból, 6 ek lisztből és 6 ek porcukorból piskótát sütök egy kisebb tepsiben.
A karamell krémport 250 ml tejjel és 3 e... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.02.26 13:34
|
|
|
|
|
|
Csokoládétorta (24 szeletes)
|
A cukrot a tojásokkal kikeverjük, majd kanalanként hozzáadjuk a kakaóval elkevert lisztet és az olvasztott vajat. Kivajazott, k... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
makaramiklos
2013.10.07 20:45
|
|
|
|
|
|
Őszi gyümölcs brulée
|
1. Előmelegítjük a sütőt 105 C-ra, valamint előkészítünk 6 db süthető formát, és egy magas peremű tepsit. A formák aljában elhe... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
sabsky
2012.08.21 22:14
|
|
|
|
|
|
Olvadós csokoládés desszert
|
A vajat megolvasztjuk, hozzákeverjük a fűszerpaprikát és állni hagyjuk 20 percig.
Vízgőz felett megolvasztjuk a darabokra tört... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.10 11:58
|
|
|
|
|
|
Magyaros körömpörkölt
|
A megtisztított körmöket kuktafazékba rakom, majd gyengén sózott vízben olyan puhára főzöm, hogy a csontok kicsúszhassanak... |
7 komment
|
12 ember kedveli
|
torpvitez
2012.02.13 23:01
|
|
|
|
|
|
Pudingos keksz - SÜTÉS NÉLKÜLI RECEPT
|
Elkészítjük a krémet. Ehhez 2 deci tejet egy kis lábasba öntünk, beleszórjuk a porcukrot, és fölforraljuk. A pudingport és a ka... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
cila1
2012.02.03 15:38
|
|
|
|
|
|
|