|
lencsefőzelék
|
Főzés előtt néhány órával áztassuk be a lencsét, miután megpuhult öntsük le róla a vizet. Főzés előtt vágjuk kockára a hagymát ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
henihencsi
2017.03.20 13:15
|
|
|
|
|
|
Bárányhúsos csorba.
|
A zöldségeket vágjuk 1x1 cm-es kockákra, a ceruzababot 3 cm hosszúra, majd kezdjük el dinsztelni a forró olajon.
6-7 perc után... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.24 17:38
|
|
|
|
|
|
Bárányhúsos csorba leves.
|
A zöldségeket vágjuk 1x1 cm-es kockákra, a ceruzababot 3 cm hosszúra, majd kezdjük el dinsztelni a forró olajon.
6-7 perc után... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.03 14:17
|
|
|
|
|
|
Libaleves pirított májjal
|
A libaaprólékot tisztítsuk meg és hideg vízben tegyük fel főni. Amikor felforr a habját szedjük le, sózzuk és kis lángon 30-40 ... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
cocco
2012.02.23 10:57
|
|
|
|
|
|
Gyömbéres banándzsem
|
A banán héját lehúzni és a banánt kis darabokra vágni, majd a felét kevés vízzel pépesre főzni.
A gyömbért meghámozni, finomra... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
cila1
2012.02.06 15:28
|
|
|
|
|
|
|