|
Tepsis káposzta
|
Felhevített vajon szalmasárgára pirítjuk a felszeletelt hagymát és a zúzott fokhagymát,majd hozzáadjuk a nagyobb cikkekre vágot... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.29 15:18
|
|
|
|
|
|
Erdélyi gulyásleves
|
A húst megszabadítom a faggyútól és az inaktól, megmosom, majd forró ecetes vízzel leforrázom. 6-8 percig forró vízben áztatom,... |
2 komment
|
6 ember kedveli
|
rhs
2013.03.09 13:17
|
|
|
|
|
|
Disznótoros leves
|
A csontot a megtisztított tüdővel meg a szívvel két liter vízben feltesszük főni, és sóval meg babérlevéllel ízesítjük. Ha féli... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.01 06:20
|
|
|
|
|
|
Frankfurti leves
|
A kelkáposztát vékony szeletekre felvágjuk, és a kevés olajon megpirított hagymára szórjuk. Hozzáadunk felkarikázott sárg... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.19 18:16
|
|
|
|
|
|
Bigos
|
A szalonnát apró kockára vágva kiolvasztjuk,majd át sütjük rajta a nagyobb kockára vágott húst.A finomra vágott hagymát hozzáad... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
edesangyal
2012.08.25 20:34
|
|
|
|
|
|
Fácánhúsleves.
|
A kisebb darabokra vágott fácánt tegyük fazékba, bőven öntsük fel vízzel, és forraljuk fel. Tegyük takarékra, és szedjük le a... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.19 09:50
|
|
|
|
|
|
Sajtos keltekercs-paradicsommártással
|
A kelleveleket mossuk meg, vágjuk ki a vastag ereket, majd pároljuk félig puhára.
A kenyeret áztassuk be vízbe, majd nyomkod... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.05 11:26
|
|
|
|
|
|
Rakott kelkáposzta!
|
A káposztát vékony csíkokra vágom és sós vízben megpárolom, majd leszűröm.
Az olajon megpirítom a kisebb kockára felvágott hag... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
ibolya58
2012.04.08 22:38
|
|
|
|
|
|
Majorannás frankfurti leves
|
A csíkokra vágott kelkáposztát, a kockára vágott burgonyát a majoránnával és a felkarikázott virslivel vízben felteszem főni. Í... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
xamada
2012.02.29 22:04
|
|
|
|
|
|
Mi's más saláta
|
Vágd össze apróra a hozzávalókat. (A káposztát gyalulhatod is.) Az uborkát ne hámozd meg, gyönyörű színt ad a salátának. A hagy... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
vicuska25
2012.02.22 09:07
|
|
|
|
|
|
|