|
Spenótos tészta
|
A tésztát főzd félkeményre sós, forró, lobogó vízben. Amíg elkészül, addig a spenóttal is megleszel.
A spenót leveleit mosd á... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.11 19:00
|
|
|
|
|
|
Sólet
|
A sólet legelső szabálya, hogy csak sok emberre érdemes főzni. Kevés sólet nem sólet. Amit most leírok, legalább nyolc emberre ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
andrash11
2013.10.13 23:07
|
|
|
|
|
|
Marcipánmassza - Házilag
|
A mandulát forró vízbe tesszük, majd az újraforrástól számított 2-3 perc múlva leszűrjük, s a fellazult, barna héjából könnyedé... |
0 komment
|
18 ember kedveli
|
sebaricsi
2012.08.22 17:54
|
|
|
|
|
|
Rakott krumpli francia módra-Tartiflette-
|
A burgonyát hámozd meg, karikázd fel, és forró vízben főzd addig, amíg egy picit megpuhul. Vigyázz arra, hogy félkemény marad... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.21 08:48
|
|
|
|
|
|
Fácán leves-egyszerűen-
|
A fácánt feldaraboljuk, megmossuk, és (a szárnyas nagyságától függően) kb. 3 liter vízben feltesszük főni.
A víz tetején k... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.24 16:40
|
|
|
|
|
|
|