|
Töltött pulyka
|
A pulyka bőre alá sós vajat labdákba betöltünk, leginkább a mellehúsát érdemes így előkészíteni. De nem árt a combjának sem. Ak... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
zsoka08
2011.12.12 12:47
|
|
|
|
|
|
Kálvinista mennyország
|
Az alapanyagokat összegyúrom, majd lisztezett gyúrótáblán kinyújtom. Magas peremű tepsi szükséges. Kicsivel kisebb méretű lapok... |
2 komment
|
3 ember kedveli
|
paulina
2011.12.11 23:16
|
|
|
|
|
|
Tiramisu ahogy én csinálom
|
Megcsinálom a kávét a 2 dl tejben. Bele keverem a rumaromát (ill. rumot), és a mézet, majd hűtőben lehűtjük. Közben nagyon hide... |
8 komment
|
217 ember kedveli
|
flammerne
2011.12.11 18:56
|
|
|
|
|
|
Hagymás rostélyos
|
A hússzeleteket megsózzuk, borsozzuk, megkenjük mustárral, apróra vágott fokhagymával és olajba mártva lerakjuk porcelántál... |
1 komment
|
41 ember kedveli
|
kocskiendre
2011.12.11 17:37
|
|
|
|
|
|
Gyümölcsös csirke
|
A megtisztított csirkét daraboljuk, a vajat felhevítjük egy lábasban, a csirkét belehelyezzük a lábasba ezután, a fűszereket is... |
2 komment
|
15 ember kedveli
|
venci76
2011.12.11 17:30
|
|
|
|
|
|
|
Knédli
|
2 komment
|
12 ember kedveli
|
|
|
|
|
|