|
Böjtös káposzta.
|
Az olajon megpirítom a vöröshagymát pár percig a rizst is,sóval,borssal, pirospaprikával ízesítem.Összekeverem a kockára vágott... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
pola62
2011.12.11 21:11
|
|
|
|
|
|
Csipkelekvárral töltött aranygaluska.
|
A lisztet dagasztó tálba öntöm.Bele keverem a sót.
Közepére kis mélyedést készítek ebbe ütöm a tojásokat.
Finoman,lazán öss... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
dnemethk
2011.12.11 20:49
|
|
|
|
|
|
Finn karácsonyi mézes
|
A mézet és a fűszereket összefőzzük. Hozzáadjuk a margarint, és addig keverjük, amíg kihűl.
Ezután felverjük a tojást, és h... |
1 komment
|
22 ember kedveli
|
donaldduck
2011.12.11 17:09
|
|
|
|
|
|
Resztelt máj
|
A kis fej vöröshagymát apró kockákra felaprítom, 25 ml olajon rózsaszínre pirítom. Kb 15-16 dkg sertésmájat vékony csíkokra, m... |
2 komment
|
8 ember kedveli
|
ivanka77
2015.10.30 00:31
|
|
|
|
|
|
Isteni puha pogácsa
|
1.Az élesztőt felfuttatjuk a porcukorral.
2.Egy tálban összekeverjük a lisztet a sóval, majd elmorzsoljuk a Ramával és jó alap... |
2 komment
|
14 ember kedveli
|
beuska2002
2014.12.08 17:44
|
|
|
|
|
|
Harcsa halászlé
|
A halat megmosom, fejét, fakárt, úszonyait levágom. A húsát sűrűn beirdalom, kétujjnyi vastag szeletekre vágom, besózom, hidegr... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
patakigigi
2014.04.07 16:57
|
|
|
|
|
|
Pirított sertésmáj
|
A hártyáitól megtisztított májat, ujjnyi vastag csíkokra vágjuk. A felkockázott vöröshagymát a felforrósított zsírba tesszük, m... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
elenacska
2014.03.22 18:44
|
|
|
|
|
|
Birsalmasajt
|
Kezdésként az almákat mosd meg jó alaposan, tisztítsd meg a nemkívánatos részektől, majd egy jó nagy lábasba darabolt bel... |
3 komment
|
9 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.17 14:48
|
|
|
|
|
|
Cimetkrofni
|
Az 1 kg lisztbe teszünk 6 tojássárgáját, csipetnyi sót. 6 dl tejfölbe elkeverünk 2 kanál cukrot, majd ebben felfuttatunk 5 dkg ... |
2 komment
|
2 ember kedveli
|
moncsika77
2013.06.07 13:32
|
|
|
|
|
|
Halászlé
|
Legjobb, ha 1.30- 1.60 kg -os pontyokat veszünk.
Tisztítás után beirdaljuk, azaz 3-4 mm mélyen bemetszést végzünk a hal húsába... |
5 komment
|
6 ember kedveli
|
kicsimaszat
2012.12.06 23:21
|
|
|
|
|
|
|
Briós
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
|
|
|
|
|