|
Birsalma krémleves
|
A birsalmát megmossuk, kivágjuk a csutkáját, felszeleteljük kis darabokra.
Egy fazékba tesszük, majd öntünk hozzá annyi vizet,... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.06 20:13
|
|
|
|
|
|
Áfonyás-meyer citromos piték
|
1.A meyer citromot nagyon alaposan megmossuk és a héját lereszeljük.
2.A tészta hozzávalóit egy nagy tálban összegyúrjuk és... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.31 17:26
|
|
|
|
|
|
Habkarika
|
Szoba hőmérsékletű friss tojásokat szétválasztjuk hogy egy csepp sárgája se kerüljön bele. Adunk hozzá egy csipet sót és géppel... |
1 komment
|
17 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.13 10:57
|
|
|
|
|
|
Nektarinos rizshasáb
|
A vaníliarudat hosszában felvágjuk, késheggyel kikaparjuk belőle a pépet, melyet a rúddal, valamint a cukorral és a megsikált c... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
cila1
2012.02.10 19:50
|
|
|
|
|
|
Savanyú tüdőleves csicsókával
|
A tüdőt és a szívet 3-4 cm-es darabokba vágom. A lilahagymát és a fokhagymát finomra vágom, a száraz fűszereket mozsárban meg... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 23:29
|
|
|
|
|
|
Sült hal-édes-savanyú mártással-
|
A megtisztított, szárazra törölt hal mindkét oldalát átlósan beirdaljuk, sózzuk, fűszerkeverékkel bedörzsöljük.
A mártáshoz... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.03 16:53
|
|
|
|
|
|
Meggyes-zabpelyhes lepény
|
Meggyet a saját levében az édesítővel, a fahéjjal, a citromlével elkezdjük melegíteni. Amikor forr, a vízzel elkevert étkezési ... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
vinagi
2012.02.02 12:02
|
|
|
|
|
|
Kinder Paradiso házilag
|
Tészta készítése:
A tésztához a lisztet átszitáljuk az étkezési keményítővel és a sütőporral.
A tojások sárgáját habosra ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.23 22:30
|
|
|
|
|
|
Édes-savanyú kínai csirke...
|
A csirkemelleket kicsontozzuk, bőrüket lefejtjük, a húst vékony csíkokra vágjuk. Hozzáadunk 1 evőkanál szójaszószt és a rizsl... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.21 06:55
|
|
|
|
|
|
Meggyes-mascarponés desszert...pohárban...
|
A meggyet magozzuk ki, szórjuk meg cukorral és ízlés szerint rummal, fahéjjal. Hagyjuk fél órát pihenni. Ha letelt az idő, botm... |
0 komment
|
18 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.17 11:46
|
|
|
|
|
|
|