|
HARCSAFASÍRT
|
A halat megmossuk, leszárítjuk és felkockázzuk, majd aprítógépben felaprítjuk. Egy tálba öntjük, és hozzákeverjük a tejbe áztat... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2017.12.27 23:56
|
|
|
|
|
|
Töltött bárány
|
a töltésre való báránycombon a hártya egész kell legyen, mert másképpen nem lehet megtölteni
a megtöltés előtt 2- 3 órával a b... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.19 11:05
|
|
|
|
|
|
Kovászos házikenyér
|
1. A kovász hozzávalóit egy tálba mérem.
2. Összegyúrom és letakarom. 1 éjszakára otthagyom a konyhapulton.
3. Másnap a k... |
1 komment
|
27 ember kedveli
|
makara
2016.02.26 18:04
|
|
|
|
|
|
Citromos fehérbab bruschetta
|
A kenyeret ferdén szeletekre vágjuk.
Közepes tálban villával összekeverjük a babot 1 ek citromlével és 1/2 tk héjával, olajja... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
noble
2015.10.11 12:19
|
|
|
|
|
|
Frankfurti leves
|
A kelkáposztát vékony szeletekre aprítjuk, a vöröshagymát finomra vágjuk.
Kevés olajon a finomra vágott hagymát megdinszte... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.14 16:16
|
|
|
|
|
|
Matyóföldi gulyásleves
|
A kis kockákra vágott szalonnát lábasban kisütöm , s a felapritott hagymát üvegesre piritom benne. Az ugyancsak kockára vágott ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ibolya58
2015.04.12 15:22
|
|
|
|
|
|
gombafasirt
|
Felapritjuk a paprikát, petrezselymet és a gombát egészen apró kockákra. A kenyeret beáztatjuk tejbe. Amikor a kenyér már megpu... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
vegyeleszre
2015.03.28 05:14
|
|
|
|
|
|
Kelkáposztás zöldségleves
|
Az összes zöldséget megmossuk, megtisztítjuk, és feldaraboljuk. (A kelkáposztából vágjuk ki a torzsát és a nagyobb ereket!) Egy... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
feviroza
2014.12.11 11:32
|
|
|
|
|
|
10 ujjas oldalas
|
Az oldalast nagyobb darabokra vágom. Sóval, borssal és őrölt köménnyel alaposan bedörzsölök minden darabot.
A tepsibe rakom a... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
bnejudit
2014.07.02 20:11
|
|
|
|
|
|
|