|
Tepsis gyümölcskenyér !
|
A sütőt előmelegítem 160 fokra ,
A barackot, a mazsolát,diót,cukrot összekeverem.
A lisztet és a sütőport is elkeverem,majd a... |
0 komment
|
21 ember kedveli
|
ibolya58
2012.07.18 21:38
|
|
|
|
|
|
Sóska krémleves-pirított kenyérkockákkal.
|
A sóskát megtisztítjuk, jól megmossuk. Forrásban lévő, sós vízbe tesszük és addig főzzük amíg a levelek össze nem esnek. Lesz... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.07.11 11:54
|
|
|
|
|
|
Velős pirítós
|
A gorombára aprított hagymát megdinszteljük a zsírban, majd rárakjuk a velőt. Sózzuk, borsozzuk, és erős tűzön alaposan lepirít... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
redrozsa
2012.07.01 21:14
|
|
|
|
|
|
Párizsi hagyma leves.
|
A hagymát megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk, majd egy lábosban vajon megfonnyasztjuk.
Borral és az erőlevessel felöntj... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.28 13:46
|
|
|
|
|
|
Bundáskenyér – másként
|
a sütőt közepes lángra kapcsolom. A kenyérszeleteket félbevágom, így összesen 8 darab lesz. A sütőlemezt beolajozom. Mély tálba... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
redrozsa
2012.06.16 08:52
|
|
|
|
|
|
Csicseriborsó fasírt
|
A csicseriborsót egy éjszakán át hideg vízben áztatjuk. Másnap friss vízben tesszük fel főni. Mellédobjuk az egyik fej, megtisz... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
redrozsa
2012.06.15 09:01
|
|
|
|
|
|
Töltött kenyértekercs
|
A kinyújtott tészta közepe mentén egyenletesen elhelyezzük az összes alapanyagot!
Bepermetezzük olívaolajjal, sóval és borssal... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
karcsi0708
2012.06.05 20:10
|
|
|
|
|
|
Sajtos keltekercs-paradicsommártással
|
A kelleveleket mossuk meg, vágjuk ki a vastag ereket, majd pároljuk félig puhára.
A kenyeret áztassuk be vízbe, majd nyomkod... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.05 11:26
|
|
|
|
|
|
Darált hússal töltött gomba
|
A gombákat megmossuk, a kalapjából minden barna részt kivágunk. A szárát óvatosan kicsavarjuk, vigyázva, nehogy a kalapja szétt... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
cocco
2012.05.18 09:54
|
|
|
|
|
|
|