|
Csicseriborsó fasírt
|
A csicseriborsót egy éjszakán át hideg vízben áztatjuk. Másnap friss vízben tesszük fel főni. Mellédobjuk az egyik fej, megtisz... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
redrozsa
2012.06.15 09:01
|
|
|
|
|
|
Darált hússal töltött gomba
|
A gombákat megmossuk, a kalapjából minden barna részt kivágunk. A szárát óvatosan kicsavarjuk, vigyázva, nehogy a kalapja szétt... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
cocco
2012.05.18 09:54
|
|
|
|
|
|
Fasírtgolyók
|
A kenyeret a tejbe áztatjuk. Kb. 10 perc elteltével jól kicsavarjuk.
Közben a finomra vágott vöröshagymát két evőkanálnyi olaj... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.28 22:40
|
|
|
|
|
|
Zöldséges, sonkás szendvicskenyér
|
A hagymát és a paprikákat vágjuk kis kockákra.
1 ek zsiradékon dinszteljük meg őket, sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint tehetünk... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
marcsi1989
2012.03.19 17:07
|
|
|
|
|
|
Szendvics omlett
|
A tojásokat lazán verjük fel a petrezselyemmel, és kevés sóval.
Hevítsünk fel egy serpenyőt, egy tk olajjal, majd közepes hőfo... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
marcsi1989
2012.03.19 16:55
|
|
|
|
|
|
Szilveszteri mustáros lencsefőzelék
|
A lencsét kiválogatjuk, többször átmossuk tiszta vízben. Beletesszük egy nagy fazékba (kb.: 6 literes), teszünk bele két vörösh... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
xamada
2012.03.06 07:57
|
|
|
|
|
|
Szarvascomb nyárson
|
A szarvascombot előbb rostirányra merőlegesen nagyobb, és 2-3 cm vastag szeletekre vágjuk. A szeleteket enyhén megklopfoljuk, m... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.11 08:25
|
|
|
|
|
|
Vadkacsamáj pástétom
|
A felforrósított libazsíron pároljuk meg az apróra vágott hagymát, majd adjuk hozzá a fokhagymagerezdeket zúzva, és a babérleve... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 23:22
|
|
|
|
|
|
Csülökpörkölt bográcsban
|
A húst felkockázzuk, a csontot is kettévágjuk, megmossuk. A bőrkét is beleszeljük a zsírosával együtt, de nagyobb darabokra, ... |
1 komment
|
16 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.07 16:17
|
|
|
|
|
|
|