|
Sárgaborsó főzelék füstölt oldalassal
|
A sárgaborsót előző este hideg vízbe beáztatjuk.Az oldalast a csontok mentén feldaraboljuk.A beáztatott borsót és a füstölt old... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.05 21:36
|
|
|
|
|
|
Diós és mákos beigli!
|
A langyos tejet, cukrot, élesztőt kikeverem és hagyom kelni.
A lisztet és a vajat elmorzsolom , hozzáadom a tojásokat,a megkel... |
1 komment
|
12 ember kedveli
|
ibolya58
2012.12.20 22:17
|
|
|
|
|
|
Lusta lángos Recept
|
Az élesztőt langyos tejben megfuttatjuk, és a liszttel, a tejföllel és a sóval nem túl lágy tésztát gyúrunk belőle. Letakarjuk,... |
0 komment
|
34 ember kedveli
|
kicsimaszat
2012.12.06 23:12
|
|
|
|
|
|
Ízletes fánk !
|
Egy tálba öntöm a meleg vizet , feloldom benne a cukrot és az élesztőt.
Ez kb: 5 perc alatt megvan.
Adok hozzá egy csipet sót... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
ibolya58
2012.10.24 22:30
|
|
|
|
|
|
Barackos túrós batyu
|
Kevés langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt, amibe egy teáskanálnyi cukrot teszünk. Közben átszitáljuk a lisztet, sóval, cuko... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.20 06:18
|
|
|
|
|
|
Jeges paradicsomleves
|
A paradicsomot, ecetet, olívaolajat, paradicsomlevet és cukrot elektromos keverővel egészen finomra mixeljük. Öntsük bele egy m... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
redrozsa
2012.06.30 11:23
|
|
|
|
|
|
Jansson megkísértése
|
A hagymákat megtisztítjuk és nagyon vékony karikára szeljük. A ringlicsíkokat leszűrjük és az olajat összekeverjük a tejszínnel... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
donaldduck
2012.05.12 22:04
|
|
|
|
|
|
Galuska
|
A lisztet a tojással, sóval, szerecsendióval össze keverjük
majd galuska szaggatón keresztül forró vízbe szaggatjuk 3-4 perc f... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
kotta70
2012.04.16 21:44
|
|
|
|
|
|
Tiramisu tojás nélkül
|
Keresünk egy nagy négyzet vagy téglalap alakú tálat, ha lehet jénait, abban mutat szépen a tiramisu.
Megfőzzük a kávét vagy c... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
astrea
2012.04.15 12:28
|
|
|
|
|
|
Kelt copfocskák
|
Pici tejben felfuttatjuk az élesztőt.
A lisztet, a sót, a xilitet a maradék tejjel, és kissé megolvasztott vajjal és a felfutt... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
dorcih
2012.04.06 19:48
|
|
|
|
|
|
|