|
A királynő tyúkhúslevese
|
A tyúkot a leveszöldséggel és a húslével (vagy vízzel) legalább 2 órán át főzzük.
Amikor a hús megpuhult, a tyúkot kicsonto... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
feviroza
2015.03.17 05:21
|
|
|
|
|
|
szalad erdélyi módra ( torta)
|
Megfőzzük a húst sok zöldséggel és a fűszerekkel kislángon, lassan forralva.
Leszedjük közben a habját.
Amíg készül a lev... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
vegyeleszre
2015.02.17 14:34
|
|
|
|
|
|
Májjal töltött csirkecomb
|
A csirkecombokat kicsontozzuk.Megszórjuk a fűszerkeverékkel.A májról eltávolítjuk a hártyákat,megfelezzük.A csontok helyére 1/2... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.01 11:50
|
|
|
|
|
|
Tormával töltött csülök
|
A csülköt a babbal feltesszük hideg vízbe főni. Amikor megfőtt kicsontozzuk és még melegen felszeleteljük, alufóliára rakjuk és... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
barni1976
2013.12.21 18:57
|
|
|
|
|
|
Kínai csirkemell
|
Először lebőrözzük és kicsontozzuk a csirkemelleket, ezt követőn fél órára hűtőbe tesszük, hogy kissé megdermedjenek, így könny... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ditke49
2013.09.11 13:45
|
|
|
|
|
|
Aszaltszilvás csirkemell
|
A csirkemelleket kicsontozzuk úgy, hogy 4 tömör húsdarabot kapjunk. A fél csirkemelleket kiklopfoljuk, vigyázzunk arra, hogy a ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
ketiksz
2012.09.15 15:11
|
|
|
|
|
|
Csülkös bableves
|
A csülköt és a babot előző este beáztatom.
Másnap egy jó nagy fazékba felteszem főni a csülköt, teatojásba belepakolom a fokha... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
xamada
2012.03.01 23:12
|
|
|
|
|
|
Édes-savanyú kínai csirke...
|
A csirkemelleket kicsontozzuk, bőrüket lefejtjük, a húst vékony csíkokra vágjuk. Hozzáadunk 1 evőkanál szójaszószt és a rizsl... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.21 06:55
|
|
|
|
|
|
májjal töltött csirkecomb
|
1. A csirkecombot és a májat megmossuk. A májról eltávolítjuk a hártyákat -inakat, majd kettévágjuk.
2. A hagymát és a fokhagy... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.19 15:08
|
|
|
|
|
|
jókai bableves
|
Elkészítés:
Előző este beáztatjuk a csülköt és a babot.A meghámozott f.hagymát és a borsot teafű-tartóba rakjuk (így könnyedé... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
gabendj
2011.12.27 11:51
|
|
|
|
|
|
|