|
Tonhalas rakott makaróni
|
1. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, a hagymát finomra vágjuk. A tonhalat kiemeljük az olajból, kisebb darabokra tördeljük... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 16:24
|
|
|
|
|
|
Kagylótészta hurkával
|
1. A brokkolit rózsáira bontjuk, leöblítjük, majd kevés sóval és a babérlevéllel ízesített, forrásban lévő vízbe dobjuk (ha mél... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 16:10
|
|
|
|
|
|
A legfinomabb Szilvás Gombóc
|
A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, és kifőzzük.
Leszűrjük, összetörjük, hagyjuk kicsit kihűlni. Félbevágjuk, és kimagozzuk ... |
1 komment
|
12 ember kedveli
|
biga26
2016.08.03 22:28
|
|
|
|
|
|
Ötperces túrós
|
1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
2. A hozzávalókat csomómentesre leverjük, és már zutty, mehet is egy kisebb, sütőpapírr... |
0 komment
|
19 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.02.24 11:31
|
|
|
|
|
|
Fehérboros tűzdelt pulykasült
|
A megmosott húst leszárítjuk, hegyes késsel sűrűn zsebeket vágunk bele, darabolt szalonnával és fokhagymával megtűzdeljük. Egy ... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
feviroza
2014.12.15 17:54
|
|
|
|
|
|
Csuka tormamártással
|
A csukát gondosan megtisztítjuk,A friss tormát meghámozzuk és lereszeljük.
A halat egészben a fejével együtt annyi vízben,hog... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.23 14:52
|
|
|
|
|
|
Páratlan töltött alma
|
Az almákat elfelezzük,a magházat kiemeljük és az alma húsát karalábévájóval kiszedjük úgy,hogy 1 cm vastag fala maradjon
Citro... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.26 10:34
|
|
|
|
|
|
Rizlinges marhasült vincellérné módra
|
A húst bedörzsöljük sóval,majd forró zsíron mindkét oldalán pirosra sütjük.Kiemeljük,a visszamaradt zsiradékon pedig megfuttatj... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.24 20:13
|
|
|
|
|
|
Fokhagymás csirkecomb szalonnás sütőtökraguval
|
A sütőtököt tisztítjuk, 2x2 cm-es kockára vágjuk.A csirkecombokat megsózzuk, majd egy serpenyőbe, (tepsibe )a felforrósított va... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.27 16:58
|
|
|
|
|
|
Bajai halászlé
|
A pontyot megtisztítjuk. Ez abból áll, hogy az élő pontyot agyonütjük úgy, hogy pontosan a szeme közé ütünk egy kalapáccsal. Ez... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
eslavitsek
2013.10.16 11:13
|
|
|
|
|
|
|