|
Göngyölt csirkemell
|
A csirkemellet felszeleteljük,majd kiklopfoljuk,sózzuk. A töltelékhez a tojást felverjük,majd a sajttal elkeverjük. Hozzáadjuk ... |
0 komment
|
21 ember kedveli
|
szuszkai
2012.04.18 21:51
|
|
|
|
|
|
Banánnal töltött pulykamell
|
A pulykamellfilét felszeleteljük, kiklopfoljuk, megsózzuk. Egy fél banánt betekerünk a hússzelettel, majd bepanírozzuk és bő ol... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
katalintom
2012.03.19 10:32
|
|
|
|
|
|
Bakonyi sertésborda
|
A hús kiklopfoljuk, megsózzuk, forró olajon elősütjük, majd félretesszük. A visszamaradt zsiradékban üvegesre pirítjuk a kockár... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
nagycina
2012.03.16 07:34
|
|
|
|
|
|
Sajtos-hagymás sült karaj
|
A karajt felszeleteljük, megsózzuk és kiklopfoljuk. Lisztben megforgatjuk, majd egy serpenyőben olajon 2-2 percig pirítjuk a sz... |
0 komment
|
18 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.11 10:00
|
|
|
|
|
|
Medvehagymás csirkemell tekercs!
|
A medvehagyma leveleket megmossuk, majd vékony csíkokra vágjuk.
A szalonnát zsírjára sütjük, 5 db tojást "kevés" sóval és a ... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.29 14:56
|
|
|
|
|
|
Rakott hús 2
|
A tepsit kiolajozzuk. A krumplit megtisztítjuk, és vékony karikákra vágjuk. Felét a tepsi aljába halmozzuk úgy, hogy takarják e... |
0 komment
|
32 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.28 17:31
|
|
|
|
|
|
Betyár batyu
|
Előkészítjük a tölteléket:a kolbászt,a szalonnát,a hagymát,a párizsit apróra vágjuk.A sajtot lereszeljük.Ezeket jól összekeverj... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
zsugabubuspaci
2012.01.24 06:29
|
|
|
|
|
|
Medvehagymás túróval töltött sertéskaraj
|
A karajszeleteket egyforma nagyságúra kiklopfoljuk, enyhén megsózzuk. A túrót a tejföllel, csipetnyi sóval és az apróra vágott ... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.22 07:45
|
|
|
|
|
|
Jércesaláta-pirítóssal...
|
A csirkemelleket kiklopfoljuk, grill fűszerkeverékkel megszórjuk, és roston megsütjük.
Ha kihűlt, a húst összekockázzuk. A... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.14 16:41
|
|
|
|
|
|
|