|
Avokádós Ráksaláta
|
Az avokádót hosszában vágjuk ketté, vegyük ki a magot. Vegyünk ki mindkét félből 2-2 ek-nyit. Nyomkodjuk szét. Adjuk hozzá a mu... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
vectra777
2016.05.21 14:14
|
|
|
|
|
|
Fenyőrügy frissítő ital
|
A friss fenyőhajtásokból isteni üdítő készíthető. A hagyományosan karácsonyfának állított lucfenyő, de ezüstfenyő is lehet az a... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.03.16 21:11
|
|
|
|
|
|
Sertéskocsonya
|
A kocsonyahúst mossuk meg. Ha szőrös, gázlángon perzseljük le, vagy borotváljuk meg. Főzhetjük kuktafazékban, vagy egyszerű faz... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.14 00:11
|
|
|
|
|
|
Halászlé
|
Legjobb, ha 1.30- 1.60 kg -os pontyokat veszünk.
Tisztítás után beirdaljuk, azaz 3-4 mm mélyen bemetszést végzünk a hal húsába... |
5 komment
|
6 ember kedveli
|
kicsimaszat
2012.12.06 23:21
|
|
|
|
|
|
zöldbabpörkölt
|
Fél kilogramm sertéshúsból pörköltalapot készítünk.Mikor a hús félig megfőtt,hozzáadunk1 kg.kicsire tördelt zöldbabot.Ha kell,... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.08.17 10:29
|
|
|
|
|
|
Főtt-sült fluta, avagy krumplipogácsa
|
A krumplit sós vízben megfőzöm.
Ha megfőtt összenyomom krumplinyomón.
Még forrón adok hozzá annyi lisztet, amennyit felv... |
1 komment
|
19 ember kedveli
|
margitanya
2011.12.11 22:04
|
|
|
|
|
|
|