|
Zöldborsó főzelék
|
A zsírt felolvasztom, beleteszem a kifejtett borsót, sót, őrölt borsot, az apróra vágott fokhagymát, petrezselyem zöldet, majd ... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
sz-andi
2014.04.06 19:50
|
|
|
|
|
|
Tojástekercs
|
Az egész tojásokat ételízesítővel, kevés őrölt borssal felverem, hozzáadom a tejfölt és a lisztet, jól elkeverem és kiolajozott... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
noncredo
2014.04.03 15:39
|
|
|
|
|
|
Pirított sertésmáj
|
A hártyáitól megtisztított májat, ujjnyi vastag csíkokra vágjuk. A felkockázott vöröshagymát a felforrósított zsírba tesszük, m... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
elenacska
2014.03.22 18:44
|
|
|
|
|
|
Kuruc pecsenye
|
A húsokat kiklopfoljuk, sóval, borssal fűszerezzük, ezután vékonyan bekenjük mustárral. 4 hússzeletre rátesszük a szeletelt füs... |
2 komment
|
19 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.27 08:37
|
|
|
|
|
|
Mozart golyó
|
A hozzávalókat egy tálban összegyúrjuk,majd golyókat csinálunk belőle úgy,hogy mindegyik golyó közepébe egy szem meggyet teszün... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.24 09:48
|
|
|
|
|
|
Tepsis burgonya
|
Kiolajozok egy mély, tűzálló tálat. Belerakom a karikára vágott, nyers burgonyát. Közé keverem a karikára vágott kolbászt és a ... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
francesca
2013.12.23 18:08
|
|
|
|
|
|
Töltött káposzta puliszkával
|
A káposzta külső leveleit levesszük( kb15-20 levelet,személyenként 3-4 tölteléket számítunk).A hagymát megpirítjuk hozzáadjuk a... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.21 12:36
|
|
|
|
|
|
Bajai halászlé
|
Aki tudja az otthon megpucolhatja és szeletekre vághatja a halat, Aki viszont fél vagy nem tudja megkérheti
ismerősét vagy ha ... |
3 komment
|
4 ember kedveli
|
leonard22
2013.07.23 20:27
|
|
|
|
|
|
Erdélyi gulyásleves
|
A húst megszabadítom a faggyútól és az inaktól, megmosom, majd forró ecetes vízzel leforrázom. 6-8 percig forró vízben áztatom,... |
2 komment
|
6 ember kedveli
|
rhs
2013.03.09 13:17
|
|
|
|
|
|
Ízesbukta
|
3 dl tejből,3 tojássárgából, 6 dkg margarinból, vajból vagy zsírból, 5 dkg cukorból, kevés sóból, 3 dkg élesztőből, és 50 dkg l... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
reloading1234
2012.06.16 14:14
|
|
|
|
|
|
|