|
Fokhagymás hal ropogós bundában
|
A halszeleteket kicsit besózzuk (a tengeri halat óvatosan, mert eleve sós). Egy kiló halhoz 1 nagy vagy 2 kisebb fej fokhagymát... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
taszat
2018.01.06 23:26
|
|
|
|
|
|
BROKKOLIKRÉMLEVES
|
a megtisztított és felvágott zöldségeket feltesszük főni
amikor megfőttek, néhány brokkolirózsát félreteszük, leszűrjük a vize... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
bodoban
2016.11.02 12:55
|
|
|
|
|
|
Csirkés-zöldséges cannelloni
|
A húst tisztítsd meg alaposan, sózd be, majd kockázd fel, és tedd egy kicsit félre. A hagymát is kockázd fel, majd a bacont is.... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.13 19:13
|
|
|
|
|
|
Karácsonyi egybesült fasírt
|
A zöldségeket pucoljuk, mossuk. A paprikát, a hagymát és 6 szelet bacont apró kockára vágunk. A répát vastag lyukú reszelőn ler... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.22 22:14
|
|
|
|
|
|
Majonézes céklasaláta
|
A megszokott céklasaláta kicsit különlegesebb módon. Hidegtálakhoz, karácsonyra, szilveszterre, vagy a húsvéti sonka kísérőjeké... |
1 komment
|
10 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.05 11:27
|
|
|
|
|
|
Ördöglángos - Cece
|
A marhahátszínt előző este őrölt fekete borssal és mustárral alaposan bekenjük, és hűtőszekrényben pihentetjük. Másnap a vörösh... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
simocsi
2014.07.10 22:02
|
|
|
|
|
|
Bögrés krémes meggyes-mákos kocka
|
A meggybefőttet lecsöpögtetjük, és a levét is félretesszük.
A hozzávalók kiméréséhez egy 2,5 dl-es börgét használunk. A mákot,... |
1 komment
|
16 ember kedveli
|
feviroza
2014.05.15 09:24
|
|
|
|
|
|
Rizses hús
|
A vöröshagymát apróra vágva zsiradékon megfonnyasztjuk. Beletesszük a fokhagymát és a kis kockákra vágott húst. A hús kifehéred... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
kitumale
2014.05.06 13:05
|
|
|
|
|
|
Trappista sajt
|
A túrót a tejjel együtt odatesszük forrásig főni, nem forraljuk csak jól felmelegítjük. Amikor már látszik a savó le is vehetjü... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
donmolnarmeister
2014.04.27 18:26
|
|
|
|
|
|
|