|
Csigapörkölt
|
Igazán a szép, nagy koranyári éticsiga alkalmas az elkészítésére. A csigákat tartsuk néhány napig fedeles kosárban, hogy a bélt... |
2 komment
|
22 ember kedveli
|
donaldduck
2011.12.11 17:03
|
|
|
|
|
|
Lebbencsleves
|
A szalonnát apró csíkokra vágom és az olajon zsírjára pirítom. Hozzáteszem a kockákra vágott vöröshagymát. Amikor már üveges, f... |
3 komment
|
1 ember kedveli
|
kicsidyya
2014.08.18 16:51
|
|
|
|
|
|
Erdélyi gulyásleves
|
A húst megszabadítom a faggyútól és az inaktól, megmosom, majd forró ecetes vízzel leforrázom. 6-8 percig forró vízben áztatom,... |
2 komment
|
6 ember kedveli
|
rhs
2013.03.09 13:17
|
|
|
|
|
|
Köménymagos leves
|
A lisztből és 5 dkg zsírból barnára pirított rántást készítünk, ezután hozzáadjuk a köménymagot és kissé tovább pirítjuk. Majd ... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.01 17:22
|
|
|
|
|
|
Orosz Pierogi !
|
Először a tölteléket csinálom meg:
A burgonyát kevés sós vízben megfőzöm s ezek után áttöröm.
A túrót ,sót, borsot, és az átt... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
ibolya58
2012.04.03 20:21
|
|
|
|
|
|
Eszterházy torta
|
Piskótalap elkészítése:
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, közben apránként hozzáadjuk a cukrot is.
A diót a liszttel össze... |
6 komment
|
36 ember kedveli
|
isti83
2011.12.13 10:06
|
|
|
|
|
|
|