|
Legényfogó leves
|
Az olajon aranybarnára pirítjuk az apróra vágott hagymát. Rárakjuk a kis kockára vágott húst. Kifehéredése után hozzáadjuk az u... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
kepenyestibor
2011.12.18 12:24
|
|
|
|
|
|
Hóember tejberizsből-az unokáim kedvence-
|
A tejet kétszeresére hígítjuk, reszelt citromhéjjal és cukorral ízesítve felforraljuk. A megmosott és az apró kockára vágott ... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.15 04:28
|
|
|
|
|
|
Vaddisznópörkölt vörösborral
|
A megmosott vaddisznó húst újjnyi széles kockákra vágjuk, és vízben 10 percet állni hagyjuk, amelybe egy kávéskanál ecetet öntü... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
xamada
2011.12.13 22:30
|
|
|
|
|
|
Töltött pulyka
|
A pulyka bőre alá sós vajat labdákba betöltünk, leginkább a mellehúsát érdemes így előkészíteni. De nem árt a combjának sem. Ak... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
zsoka08
2011.12.12 12:47
|
|
|
|
|
|
Aludttejes pite.
|
A tésztához valókat habverővel,vagy ami még jobb robotgéppel alaposan kikeverem és kikent, kilisztezett tepsibe öntöm.
Tetejé... |
4 komment
|
18 ember kedveli
|
pola62
2011.12.12 09:40
|
|
|
|
|
|
Sajt tekercs
|
A Trappista sajtot kettévágni és 4 liter lobogó forró vízbe tenni és levenni a tűzhelyről. Fedő alatt 20 percig állni hagyjuk.
... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
mildiko50
2011.12.12 04:49
|
|
|
|
|
|
Böjtös káposzta.
|
Az olajon megpirítom a vöröshagymát pár percig a rizst is,sóval,borssal, pirospaprikával ízesítem.Összekeverem a kockára vágott... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
pola62
2011.12.11 21:11
|
|
|
|
|
|
|