|
Ördöglángos - Cece
|
A marhahátszínt előző este őrölt fekete borssal és mustárral alaposan bekenjük, és hűtőszekrényben pihentetjük. Másnap a vörösh... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
simocsi
2014.07.10 22:02
|
|
|
|
|
|
Tejfölös karfiol leves
|
A vöröshagymát megpucoljuk, és felkockázzuk, majd olajon elkezdjük dinsztelni. Ha félig átdinsztelődött, hozzáadjuk a megpucolt... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
hornoke
2014.06.04 19:17
|
|
|
|
|
|
Vegetáriánus töltött padlizsán
|
A padlizsánokat mosás, tisztítás után, hosszában félbevágjuk. Kanállal kivájjuk a belsejüket úgy, hogy kb. 3 mm húst hagyjunk a... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
elenacska
2014.04.24 14:22
|
|
|
|
|
|
Lebbencs leves
|
A krumplit, hámozás után, apró kockákra vágjuk. A füstölt szalonnát felkockázzuk és zsírjára sütjük. A pirított szalonnát szűrő... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
ildikobezsan
2014.03.07 15:16
|
|
|
|
|
|
Almás papucsok
|
Az élesztőt pici cukros, langyos tejben felfuttatjuk, majd a többi hozzávalóval tésztát dagasztunk. Meleg helyen duplájára kele... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.23 11:29
|
|
|
|
|
|
Brassói aprópecsenye borral
|
A húst megmossuk, letöröljük és csíkokra vágjuk. A hagymát és a szalonnát felkockázzuk. Kevés olajon, megpirítjuk a szalonnát, ... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
feedivion
2014.02.19 18:45
|
|
|
|
|
|
Kókuszkocka
|
A tésztához valókat habverővel alaposan összedolgozzuk.Sütőpapírra l bélelt tepsibe kisütjük.Ha kihűlt felkockázzuk.egyenként cs... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.02 13:23
|
|
|
|
|
|
Zellerkrémleves kolbász chipssel
|
A zellert ,sárgarépát meghámozzuk,felkockázzuk.K is vajon megpirítjuk,majd kb.1 liter vízzel felöntjük.A lébe beletesszük a Magg... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.25 09:43
|
|
|
|
|
|
Ananászos csirkesaláta
|
Főzzük a tojásokat 6 percig.Vágjunk az ananászból 4-6,egyenként 1-2 cm vastagságú szeletet és hámozzuk meg.Vágjuk a szeleteket ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.19 15:40
|
|
|
|
|
|
|