|
Kagylótészta hurkával
|
1. A brokkolit rózsáira bontjuk, leöblítjük, majd kevés sóval és a babérlevéllel ízesített, forrásban lévő vízbe dobjuk (ha mél... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 16:10
|
|
|
|
|
|
ZÖLDFŰSZERES SÜLT KRUMPLI
|
a krumplit megpucoljuk, négybevágjuk, sütőzacskóba tesszük
1 dl olajba beletesszük az apróra morzsolt vagy vágott fűszereket, ... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
bodoban
2016.11.16 14:45
|
|
|
|
|
|
A legfinomabb Szilvás Gombóc
|
A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, és kifőzzük.
Leszűrjük, összetörjük, hagyjuk kicsit kihűlni. Félbevágjuk, és kimagozzuk ... |
1 komment
|
12 ember kedveli
|
biga26
2016.08.03 22:28
|
|
|
|
|
|
Rakott krumpli lecsókolbásszal
|
A krumplit pucolatlanul megfőzöm, majd hagyom kihűlni. A tojást egy tojás híján, kemény tojássá főzöm míg a krumpli fő. A kihűl... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
hornoke
2013.12.18 15:00
|
|
|
|
|
|
Puputa
|
A krumplit megpucoljuk és nyersen karikára vágjuk. Egy nagyobb tepsit zsírral kikenünk és erre fektetjük rá a krumplikarikákat.... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
amentida
2013.12.08 20:11
|
|
|
|
|
|
Lecsós rakott hús
|
A húst megsózom, befűszerezem - csirkemellhez tehetünk kakukkfüvet, sertéscombhoz pedig a majorannát részesítsük előnyben!
A k... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
birann
2013.07.25 13:53
|
|
|
|
|
|
Tepsis burgonya
|
Kiolajozok egy mély, tűzálló tálat. Belerakom a karikára vágott, nyers burgonyát. Közé keverem a karikára vágott kolbászt és a ... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
francesca
2013.12.23 18:08
|
|
|
|
|
|
|