|
Majonézes céklasaláta
|
A megszokott céklasaláta kicsit különlegesebb módon. Hidegtálakhoz, karácsonyra, szilveszterre, vagy a húsvéti sonka kísérőjeké... |
1 komment
|
10 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.05 11:27
|
|
|
|
|
|
Snidlinges,krémsajtos töltött borda
|
A snidlinget és a sonkát apróra vágom. A hússzeleteket kiklopfolom, sózom. Az apróra vágott snidlinget és sonkát elkeverem a kr... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szilnora
2014.09.29 14:36
|
|
|
|
|
|
Gombás-paprikás rántotta
|
A hozzávalókat összevágom és egy serpenyőben megdinsztelem. Ha megfőttek, kikeverem villával a tojásokat. Hozzáadom a krémsajto... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
kicsidyya
2014.04.07 17:22
|
|
|
|
|
|
Csokis sajttorta
|
A kekszet összetöröm és sütőpapírral bélelt formába teszem. Hozzáöntöm az olvasztott Rama margarint és jól összedolgozom. Egyen... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
sz-andi
2014.04.07 17:57
|
|
|
|
|
|
Szalámis-sajtos tekercs
|
Kinyújtjuk a leveles tésztát, megkenjük a krémsajttal (én most zöldhagyma ízesítésűt használtam), de az egyik végén kihagyunk k... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.24 09:23
|
|
|
|
|
|
töltött eprek
|
Vájuk ki az eper közepét és nyomózsákkal nyomjuk kis halmokat a krémből a belsejükbe.
Hűtsük be,kb. 30-40 percre.... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
henihencsi
2014.02.22 13:02
|
|
|
|
|
|
Tejszínes csirkemell
|
A csíkokra vágott, besózott, ételízesítőzött csirkemellet, vaj és olaj keverékén sütjük. Pici vízzel is felöntjük. Ha szépen me... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
davidcsilla
2014.02.04 11:22
|
|
|
|
|
|
Spenótos-medvehagymás fusilli
|
Kevés olajon az apróra vágott medvehagymát és a felaprított spenótleveleket megpárolom, majd felöntöm 3 dl tejszínnel. Sózom, b... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
viragbaba
2014.02.01 15:59
|
|
|
|
|
|
Bolondos gomba
|
A főtt tojások aljából vékonyabb, tetejükből egy vastagabb lapot levágunk.A vékonyabb azért kell,hogy a tálon megüljenek,a vast... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.31 09:45
|
|
|
|
|
|
Citromhab
|
A zselatint beáztatjuk a vízbe,majd takarékon felolvasztjuk,figyelve,hog y véletlenül se forrjon.Éppen ,hogy csak langyos lehet.... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.17 16:34
|
|
|
|
|
|
|