|
Tökös - mákos rétes
|
Rétes - alaptészta
Hozzávalók:
50 dkg rétesliszt
6 dkg vaj vagy zsír
3-3,5 dl langyos víz
1 evőkanál DXN Vinaigrette e... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
icabanya
2013.10.10 00:52
|
|
|
|
|
|
Pikáns tejszínes, gombás csirke
|
A megmosott csirkedarabokat vegetával, vagy az összemorzsolt leveskockával jól bedörzsöljük. Vajat vagy olívaolajat hevítünk, ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
vikariuse
2013.10.07 22:39
|
|
|
|
|
|
Nutellás maffin
|
A margarint a porcukorral kikeverjük. Egyenként hozzáadjuk az egész tojásokat, majd a lisztet, sütőport és a vaniliás cukrot.
... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
bagoly66
2013.08.25 22:28
|
|
|
|
|
|
Mézes-szilvás pitetorta
|
A szilvát megmossuk, kimagozzuk, a gyümölcshúst felaprítjuk.
Kikenünk egy 24 cm átmérőjű sütőformát. A sütőt 180 C-fokra elő... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.20 07:49
|
|
|
|
|
|
Csirkés-zöldséges töltött cukkini
|
Az olívaolajat egy nagyméretű ragus serpenyőben sercenésig melegítjük.
Belerakjuk a 3 fej vastag karikára vágott vöröshagymát,... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
csdavid30
2013.08.06 17:33
|
|
|
|
|
|
hagymás pogácsa
|
Először a hagymát készítjük el : vékony szeletekre vágjuk , lisztbe forgatjuk és forró olajon szép barnára sütjük , hagyjuk kih... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
vsziszi1999
2013.06.17 08:33
|
|
|
|
|
|
Óriásropi - Grissini
|
A liszteket, sajtot, sót, cukrot, köményt egy tálba teszem. Hozzáadom a vajat. Meglangyosítom a vizes tejet, az élesztőt elkeve... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
nyuszko0
2013.05.18 22:24
|
|
|
|
|
|
Burgonyás linzer
|
A lisztet elmorzsoljuk a zsírral
Hozzáadjuk a cukrot, a 3 tojássárgáját, sütőport és a tejjel összegyúrjuk. Két részre osztjuk... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.05.03 22:20
|
|
|
|
|
|
Tarhonyás krumpli kolbásszal
|
A kolbászt megfosztjuk a bőrétől. Legegyszerűbb, ha meleg víz alatt leöblítjük, sokkal könnyebb lehúzni a bőrt. Vékonyan felkar... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
projo2
2013.04.19 21:32
|
|
|
|
|
|
Töltött-káposzta. (Valódi kolozsvári módon.)
|
Minden személyre számítsunk két tölteléket; minden egyes töltelékhez egy középnagyságú káposzta levelet; de nyáron sokkal jobb ... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
projo2
2013.04.13 02:09
|
|
|
|
|
|
|