|
Gombás ragu
|
Pucoljuk meg a hagymát, és kockázzuk fel.
Kis lángon pároljuk meg az olajban.
Közben tisztítsuk meg a gombát (mossuk meg, húz... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.18 19:31
|
|
|
|
|
|
Töltött-rántott gomba
|
A gombát megtisztítjuk, a szárát felkarikázzuk. A májat késsel kaparjuk le, vagy húsdarálón daráljuk át.
Az apróra vágott hagy... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.18 19:24
|
|
|
|
|
|
Chilis koktélrákos tészta
|
Ha fagyasztott koktél rákot használunk, akkor szobahőmérsékleten olvasszuk ki, majd csepegtessük le.
A tésztát forrásban lévő,... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
marcsi1989
2012.03.16 11:20
|
|
|
|
|
|
Sajtkrémmel töltött pogácsa
|
A liszttel elmorzsoljuk a margarint, az élesztőt , a sót, és annyi tejfölt,hogy a tészta könnyen gyúrható legyen.30 percig pihe... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
ibicimama
2012.03.06 15:06
|
|
|
|
|
|
Sajtfánk füstölt sajttal
|
A vizet a sóval, és zsírral felforraljuk, beleszórjuk a lisztet és lassú tűzön addig főzzük,míg a tészta el nem válik az edényt... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibicimama
2012.02.25 15:46
|
|
|
|
|
|
Házi vermut
|
1 l olcsó vörös bort összekeverünk 2 dl rummal és, ha száraz vermutot akarunk készíteni, 15 dkg cukorral, ha édeset, akkor 20 d... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
alex58
2012.02.12 17:40
|
|
|
|
|
|
Lencsés rizs, sült hagymával
|
A lencsét megtisztítjuk és fél órára meleg vízbe beáztatjuk.
Forrásban levő sós vízbe tesszük. Hozzáadjuk a rizst, a babérleve... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
fboka
2012.02.12 00:18
|
|
|
|
|
|
Káposztás sonkás palacsinta !
|
A párolt káposztát előre el lehet és kell is készíteni, mivel hidegen fogom felhasználni.
A palacsinta tésztát alaposan kikeve... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
ibolya58
2012.02.11 22:10
|
|
|
|
|
|
Gulyásleves
|
A húst megmossuk, 2x2 cm-es kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, megmossuk, és felaprózzuk. A zöldpaprikát és a paradics... |
4 komment
|
15 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.05 00:28
|
|
|
|
|
|
Tejbe sült csirke hús
|
A csirke húsokat sózom, borsozom, és majoránnával megszórom. Én a felső combot szoktam készíteni. A hús bőre alá sajtszeletet t... |
0 komment
|
22 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.30 15:13
|
|
|
|
|
|
|