|
Fűszeres krémmel töltött haltekercsek.
|
A halszeleteket ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A fokhagymát, az olívaolajat, a zöldfűszereket és a reszelt citromhéjat al... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.04.29 08:16
|
|
|
|
|
|
Őszibarack bundában sütve
|
1.,
a tojás fehérjét habbá verjük a cukor és vaníliáscukor folyamatos hozzá adása közben.
(addig verjük amíg nagyon kemény h... |
1 komment
|
11 ember kedveli
|
kotta70
2012.04.17 22:32
|
|
|
|
|
|
Gőzgombóc
|
Az élesztőt a langyos tejben a cukorral felfuttatjuk.
A lisztet egy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a sót, a tojást, a citromhéjat... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.11 00:01
|
|
|
|
|
|
Szőlő-szelet
|
A tojásokat szétválasztjuk. A tojásfehérjéket csipet sóval felverjük. 13 dkg porcukrot lassan hozzákeverünk, és kemény habbá ve... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.08 15:55
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos raguleves túrógombóccal
|
15 dkg túrót, 1 tojást, 3,5 dkg búzadarát összekeverünk, enyhén sózzuk, és lefedve hűtőbe tesszük (akkor lesz könnyű, ha több ó... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.07 08:27
|
|
|
|
|
|
Banános madártej
|
A tejet feltesszük melegedni, közben a tojások fehérjét a porcukorral kemény habbá verjük. Mikor a tej felmelegedett, takaré... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
dorcih
2012.04.01 16:57
|
|
|
|
|
|
Bögrés krémes meggyes-mákos kocka
|
A meggybefőttet lecsöpögtetjük, és a levét is félretesszük.
A hozzávalók kiméréséhez egy 2,5 dl-es börgét használunk. A mákot... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
dorcih
2012.04.01 16:44
|
|
|
|
|
|
Csokoládés-áfonyás torrone
|
Az étcsokit vajjal megolvasztjuk gőz felett, majd levesszük a gőzről.
A tejszínt a cukorral kemény habbá verjük, majd hozz... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.31 20:07
|
|
|
|
|
|
Szendvics omlett
|
A tojásokat lazán verjük fel a petrezselyemmel, és kevés sóval.
Hevítsünk fel egy serpenyőt, egy tk olajjal, majd közepes hőfo... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
marcsi1989
2012.03.19 16:55
|
|
|
|
|
|
Habos almás pite
|
Az almát meghámozzuk, lereszeljük, cukorral, fahéjjal ízesítjük, és megpároljuk. Szobahőmérsékletűre hűtjük.
A lisztet, a s... |
1 komment
|
36 ember kedveli
|
kormilla
2012.03.09 10:28
|
|
|
|
|
|
|