|
Madártej...
|
A tejet a vaníliarúddal felforraljuk, és lassú forrásban tartjuk.
A tojást kettéválasztjuk, a fehérjéket 2 evőkanál porc... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.03 15:14
|
|
|
|
|
|
Almás krémes
|
A hozzávalókat összegyúrjuk és egy tepsi hátulján 3 lapot sütünk belőle.
Közben a tölteléket elkészítjük: a hozzávalókat simá... |
2 komment
|
45 ember kedveli
|
cecylia
2011.12.31 18:34
|
|
|
|
|
|
Puncsszelet
|
A lisztet és a sütőport a vajjal elmorzsoljuk, majd a cukorral, a tojások sárgájával és 1,5 dl tejjel összegyúrjuk.
3 részr... |
3 komment
|
140 ember kedveli
|
agica77
2011.12.26 14:19
|
|
|
|
|
|
Csörögefánnk
|
Előkészítünk egy szalvétákkal fedett tálcát, valamint egy serpenyőben olajat a tűzhelyre.
Először a lisztet elmorzsoljuk a vaj... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
benyu1
2011.12.23 10:38
|
|
|
|
|
|
Csirkemell gyümölcsmártásban
|
A csirkemellet lebőrözzük, kicsontozzuk, megmossuk, szárazra töröljük, és csíkokra vágjuk. A rebarbarát megmossuk, leszálkázzuk... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
isti53
2011.12.22 13:31
|
|
|
|
|
|
Túrógombóc...
|
A túrót villával szétnyomkodjuk, a tojásokat szétválasztjuk, és a fehérjét habbá verjük a 2 evőkanál kristálycukorral. A túró... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.21 08:22
|
|
|
|
|
|
Kukucskálós túrós, ahogy én csinálom
|
A golyókhoz összegyúrjuk az alapanyagokat, majd kis diónyi golyókat formázunk belőle, amit kikent és lisztezett nagy méretű gáz... |
2 komment
|
56 ember kedveli
|
flammerne
2011.12.18 15:21
|
|
|
|
|
|
Kapribogyós sügér-ahogy én készítem-
|
A halat megmossuk, szárazra töröljük.
Éles késsel beirdaljuk mindkét oldalát pár helyen, egymással párhuzamosan.
Kívül-bel... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.18 08:45
|
|
|
|
|
|
Rozmaringos birsalma puncs---
|
Az almalét a borral, a cukorral, a vaníliarúd kikapart belsejével és a rozmaringággal felforraljuk, a meghámozott és felkocká... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.16 06:17
|
|
|
|
|
|
Tüzes bólé-ahogy én kínálom-
|
1. A szegfűszeget és narancshéjat kis vászonzacskóba kötjük, a vörösborral együtt tűzálló bóléstálban vagy rézüstben felforrósí... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.15 07:22
|
|
|
|
|
|
|