|
Jércesaláta-pirítóssal...
|
A csirkemelleket kiklopfoljuk, grill fűszerkeverékkel megszórjuk, és roston megsütjük.
Ha kihűlt, a húst összekockázzuk. A... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.14 16:41
|
|
|
|
|
|
Négerkocka...
|
A tésztához a tojások sárgáját a cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a többi hozzávalót. Összedolgozzuk, és kikent, lisztezett teps... |
2 komment
|
19 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.13 16:34
|
|
|
|
|
|
Császármorzsa...
|
A mazsolát langyos vízben megmossuk, leszűrjük, és meglocsoljuk2- 3 evőkanál rummal. A tojásokat kettéválasztjuk.
A liszte... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.13 12:57
|
|
|
|
|
|
Paprikás csirke nokedlivel
|
A csirkét gondosan megtisztítjuk, kisebb darabokra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, és finomra aprítjuk. A zöldpaprikát és a para... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
szimbus
2012.01.11 23:32
|
|
|
|
|
|
Rántott patisszon...
|
A patisszont meghámozzuk, félbevágjuk, kimagozzuk, és félujjnyi vastag szeletekre vágjuk, majd kissé besózzuk. Negyed óra elt... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.10 07:19
|
|
|
|
|
|
Fűszeres flekken-roston sütve...
|
A húst kissé kiverjük, és a szeletek szélét bevagdossuk, nehogy sütés közben összeugorjanak. A sót, a borsot, a Piros Aranyat... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.09 16:46
|
|
|
|
|
|
Kairói csirkeragu
|
A hagymát apróra vágva kevés olajon megfuttatjuk. A csirkemellet apró kockákra vágva megpirítjuk.
Az olajbogyó levében megpá... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 15:55
|
|
|
|
|
|
Avokádókrém
|
Arra ügyeljünk, hogy érett zöldséget használjunk fel, az éretlen avokadó kemény, de otthon pár nap alatt megpuhulhat, ha szeren... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 14:44
|
|
|
|
|
|
Obatzer (bajor sajtkrém)
|
Alapanyaga camembertsajt, amelyet az egyéb hozzávalókkal keverünk krémesre.
A szép kerek sajt tetejét éles késsel vékonyan, ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 14:40
|
|
|
|
|
|
Ízletes borjúmáj
|
A májat vágjuk kis darabokra.
Keverjük össze a lisztet, a chiliport és a sót.
Keverjük bele a májat.
Forrósítsuk fel a olaja... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
mank87
2012.01.04 19:35
|
|
|
|
|
|
|