|
Reform tojásos nokedli.
|
A zabpelyhet üres serpenyőben enyhén pirítsuk meg. Figyeljünk azonban arra, hogy ne színeződjön el, ne égjen meg.
Majd egy... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.03 06:59
|
|
|
|
|
|
Vadkacsamáj pástétom
|
A felforrósított libazsíron pároljuk meg az apróra vágott hagymát, majd adjuk hozzá a fokhagymagerezdeket zúzva, és a babérleve... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 23:22
|
|
|
|
|
|
Almával rakott sertésborda!
|
Elkészítése:
A tejfölt elkeverem a fűszerekkel, a nagyon finomra metélt zöldpetrezselyemmel, a mustárral, a zsemlemorzsával é... |
1 komment
|
10 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.28 14:45
|
|
|
|
|
|
Puliszka gombával gazdagon
|
A kukoricadarát átszitálom, majd vízzel és két teáskanál sóval közepesen sűrű puliszkát főzök belőle. Egy nagyobb tepsi aljára ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
bzs11
2012.01.26 11:16
|
|
|
|
|
|
Vörösboros resztelt csirkemáj...
|
Az olívaolajon egy mély serpenyőben megpirítom a kockára vágott szalonnát, hozzáadom az apróra vágott hagymát, fokhagymát és ... |
0 komment
|
20 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.24 09:03
|
|
|
|
|
|
Sertéstokány-belsőségekkel-
|
A húst lemossuk, leszárogatjuk, 4 cm hosszú, ceruzavastagságú darabokra szeljük. A belsőségeket az erektől és vezetékektől me... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.19 16:56
|
|
|
|
|
|
Almás kacsasült...
|
Egy egész pecsenyekacsát jól megtisztítunk és megmosunk. Lesózzuk, és 1-2 órát állni hagyjuk. Beáztatjuk a római tálat fél ór... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.13 13:29
|
|
|
|
|
|
Narancsos-bólé-
|
A narancsokat gondosan, meleg vízben megmosom, letörülgetem, majd a kockacukrokkal ledörzsölöm a héját. A narancshéjas cukrot... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.10 18:32
|
|
|
|
|
|
Kakaspörkölt
|
A zsíron aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát, majd rászórom a paprikát.
Beleteszem a tisztított, feldarabolt kakast... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
xamada
2011.12.29 06:33
|
|
|
|
|
|
Gyöngytyúkleves...
|
A gyöngytyúkot megmossuk, feldaraboljuk és a hagymákkal, fűszerekkel hideg vízben feltesszük kis lángon főni ,közben a habot ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.24 07:23
|
|
|
|
|
|
|