|
Pukkanó fánk !
|
A vizet a vajjal együtt egy lábasban felforralom, egszerre beleöntöm a lisztet.Egy fakanállal addig kevergetem,folyamatosan mig... |
0 komment
|
29 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.28 15:58
|
|
|
|
|
|
Padlizsán-krém
|
A padlizsánokat megsütjük,ajánlott szénen sütni,ha megsültek egy tállal lefödjük,hogy gözölögjenek meg,mert könnyebb meghántani... |
2 komment
|
8 ember kedveli
|
farkas1945
2012.01.14 13:58
|
|
|
|
|
|
Túró Rudi klasszikus (ahogy én készítem)
|
A mazsolát megmossuk, beáztatjuk a tejbe, és a többi hozzávalóval együtt jól összedolgozzuk.
Hűtőszekrénybe tesszük, hogy me... |
2 komment
|
7 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.10 11:50
|
|
|
|
|
|
Csörögefánnk
|
Előkészítünk egy szalvétákkal fedett tálcát, valamint egy serpenyőben olajat a tűzhelyre.
Először a lisztet elmorzsoljuk a vaj... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
benyu1
2011.12.23 10:38
|
|
|
|
|
|
Karamellás Sport szelet
|
Elkészítése:
Egy közepes méretű tepsibe szépen lerakjuk a háztartási kekszeket, úgy hogy kitöltse a tepsit teljesen (nekem 9*5... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
picur83
2011.12.16 16:15
|
|
|
|
|
|
Isteni Csörögefánk
|
A tojásokat egy mélyebb tálba ütjük, és szórunk rá egy csipet sót.
Mellészórjuk a lisztet, és hozzátesszük a tejet, valamint a... |
3 komment
|
22 ember kedveli
|
biga26
2017.01.29 23:32
|
|
|
|
|
|
Teasütemény
|
Az összetevőkből tésztát gyúrok, vékonyra sodrom és szaggatom. Sütés után lekvárral ragasztom. A tetejére, sütés előtt lehet te... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
eva23
2014.09.01 20:49
|
|
|
|
|
|
Sajtos-tejfölös házi lángos
|
Kb. 1 dl tejet meglangyosítunk, belemorzsoljuk az élesztőt, majd kb. 1 evőkanál lisztet adunk hozzá, és meleg helyen hagyjuk ke... |
3 komment
|
13 ember kedveli
|
kenguru2
2013.01.16 09:07
|
|
|
|
|
|
Rizskoh
|
A 2 liter tejet, a 8 kanál cukorral felforraljuk, majd bele öntjük a 30 dkg rizst, és lassú tűzőn megfőzzük, mintha tejberizst ... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
bzsazsi
2012.02.23 14:53
|
|
|
|
|
|
Egyszerű sajtos pogácsa
|
A hozzávalókat összegyúrjuk. Nem kell se dagasztani, se keleszteni. Kb. ujjnyi vastagra nyújtjuk, apró pogácsaszaggatóval szagg... |
2 komment
|
100 ember kedveli
|
flammerne
2011.12.29 23:31
|
|
|
|
|
|
|