|
Holstein szelet picit másként
|
A hússzeletet kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, lisztbe mártjuk, és kevés olajon mindkét oldalát elősütjük, közben villával jól ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
nagyzoltan69
2013.08.08 13:22
|
|
|
|
|
|
Borzaska
|
A hekkfiléket besózzuk.
Egyenként lisztbe forgatjuk, ha lehet finomlisztbe.
A fokhagymát összetörjük, a krumplit szálasra... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
zinedine_zidane
2013.07.22 22:00
|
|
|
|
|
|
Tejfölös hús (pulykamellfiléből)
|
A hagymát kockákra vágom, megdinsztelem. Felszeletelem a pulykamellet, megforgatom lisztben, gyorsan megsütöm. A megdinsztelt h... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
marcsi12
2013.03.11 18:14
|
|
|
|
|
|
Tejszínes karaj
|
A hússzeleteket kiverjük,sózzuk,majd lisztbe,tojásba,végül a reszelt sajtba bundázzuk. A szeleteket kivajazott tepsibe fektetjü... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.04 10:39
|
|
|
|
|
|
Baconban sült tokaji borecetes csirkemáj
|
A baconszeletekkel kibéleljük az őzgerincformát úgy, hogy a széleit később rá tudjuk hajtani a ,,töltelékre".A megmo... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.12 21:56
|
|
|
|
|
|
Csirkemellfilé túrós bundában
|
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, 1 tk sóval besózzuk.
A túrót villával összetörjük, hozzáöntjük a tejet, bel... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.04 16:34
|
|
|
|
|
|
Narancsos kacsacomb
|
Az egész kacsát feldaraboljuk, majd a zsírosabb, bőrös részeket lefejtjük, egy serpenyőben - pici vizet aláöntve - kisütjük (íg... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
buki1298
2012.12.18 15:58
|
|
|
|
|
|
Gesztenyés metélt .
|
A gesztenyemetélt készíthető kész - természetesen natúr - gesztenyemasszából is, de friss gesztenyéből egyaránt... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.18 16:41
|
|
|
|
|
|
Pirított tészta zöldségekkel
|
A tésztának odatesszük a vizet főni, teszünk bele ízlés szerint sót vagy vegetát, csurgatunk bele egy kis olajat, attól a tészt... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
jerboa
2012.06.13 22:33
|
|
|
|
|
|
Wokban sült sertés csíkok.
|
A wokot jól felforrósítjuk, beletesszük az olajat, a fűszervajat, és ismét felforrósítjuk. Kisebb adagokban gyorsan átforgatv... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.07 13:31
|
|
|
|
|
|
|