|
Fűszeres rizzsel töltött szőlőlevél !
|
Serpenyőben,olaj nélkül, fél csésze forró víz hozzáadásával addig pároljuk a hagymát, míg az aláöntött víz el nem párolog. Az e... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
ibolya58
2012.06.02 22:06
|
|
|
|
|
|
Húsos töltött paradicsom
|
A paradicsomokat megmossuk, a tetejüket levágjuk. A belsejüket kiskanállal kivágjuk, kockára vágjuk. Az újhagymát megmossuk, me... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
cocco
2012.05.18 09:34
|
|
|
|
|
|
Sült csirke fokhagymamártással
|
Egy serpenyőben forrósítsuk fel az olajat közepes lángon. Süssük a kissé kiklopfolt hús mindkét oldalát szép barnás-pirosra, ma... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.12 17:11
|
|
|
|
|
|
Galuska
|
A lisztet a tojással, sóval, szerecsendióval össze keverjük
majd galuska szaggatón keresztül forró vízbe szaggatjuk 3-4 perc f... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
kotta70
2012.04.16 21:44
|
|
|
|
|
|
Lencsés rizs, sült hagymával
|
A lencsét megtisztítjuk és fél órára meleg vízbe beáztatjuk.
Forrásban levő sós vízbe tesszük. Hozzáadjuk a rizst, a babérleve... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
fboka
2012.02.12 00:18
|
|
|
|
|
|
Jénaiban sült csirkeszárny
|
Egy régebbi, hagyományos módszerrel is süthetünk úgy csirkeszárnyat, mintha a grillben készülne.
Csupán fedeles, kétrészes... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.05 08:02
|
|
|
|
|
|
Сырники – azaz orosz túrófánk kicsit másképp
|
Összekutyulunk mindent A mennyiségeket azért csak körülbelülre írtam, mert attól is függ, hogy milyen a túró. Én nagyon híg ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
vinagi
2012.01.27 11:23
|
|
|
|
|
|
Narancsos kacsa
|
A megtisztított (a hasüreg és a zsírzó eltávolítására nagyon figyeljünk oda) kacsát kívül-belül megszórjuk a szárnyasfűszerrel.... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
jancsiba1
2011.12.13 15:06
|
|
|
|
|
|
Töltött pulyka
|
A pulyka bőre alá sós vajat labdákba betöltünk, leginkább a mellehúsát érdemes így előkészíteni. De nem árt a combjának sem. Ak... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
zsoka08
2011.12.12 12:47
|
|
|
|
|
|
|