|
Pudingos gyümölcsleves
|
1.Az összes gyümölcsöt a levével együtt beleöntjük egy lábasba, hozzáadjuk a fűszereket, a citromlevet és a forrástól számítva ... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.01.31 13:54
|
|
|
|
|
|
Körtés, duplacsokis, karamellás brownie
|
A sütőt 160 fokra előmelegítjük, a formát sütőpapírral béleljük, úgy, hogy két szembelévő oldalán túllógjon a papír. (Ennél... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
jolika66
2015.09.24 15:27
|
|
|
|
|
|
Sáfrányos karfiolleves
|
A tejet az alaplével, és egy csipet sáfránnyal felforraljuk. Sózzuk-borsozzuk.
Közben a karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk é... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
feviroza
2015.08.04 13:21
|
|
|
|
|
|
Kelkáposztás zöldségleves
|
Az összes zöldséget megmossuk, megtisztítjuk, és feldaraboljuk. (A kelkáposztából vágjuk ki a torzsát és a nagyobb ereket!) Egy... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
feviroza
2014.12.11 11:32
|
|
|
|
|
|
Töltött káposzta puliszkával
|
A káposzta külső leveleit levesszük( kb15-20 levelet,személyenként 3-4 tölteléket számítunk).A hagymát megpirítjuk hozzáadjuk a... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.21 12:36
|
|
|
|
|
|
Kekszes almás sütés nélkül
|
Az almát meghámozzuk,kicsumázzuk és nagy lyukúreszelőn lereszeljük.Lábasba rakjuk 5 dl vizet ráöntünk a cukorral ízesítjük,8-10... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.03 22:04
|
|
|
|
|
|
Finomfőzelék
|
A finomfőzelék elkészítés egyszerűen a következő:
1. Veszünk 1 kg vegyes zöldségkeveréket, vagy francia saláta keveréket (fag... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.22 15:17
|
|
|
|
|
|
Ízes krumplifőzelék
|
Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük, rádobjuk az ugyancsak apró kockára vágott paprikát, és ha az is üveges, jöh... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
fordgtr
2013.02.02 22:27
|
|
|
|
|
|
Pille cukor
|
A zselatint a vízzel össze keverjük, utána egy lábasba tesszük a cukrot, a vizet és a mézet és összeforraljuk, mikor forr kis l... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
bitfarago
2012.06.21 22:13
|
|
|
|
|
|
Fahéjas tejberizs eperrel
|
Lábasba öntjük (ha van, vaslábasba) az egyik zacskó epret és a szedret, addig főzzük, míg lekvár állaga nem lesz (25-30 perc), ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.06 20:29
|
|
|
|
|
|
|