|
Gombafasírt – melegen és hidegen
|
A laskát megtisztítottam, és egészen apróra kockáztam (kb. fél cm). A hagymát finomra aprítottam. A vargánya eleve kockázva ker... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.01.18 13:12
|
|
|
|
|
|
Fokhagymás balin
|
A balint 2 mm-enként beirdalom,besózom,kívül,be lül megfokhagymázom(frissel vastagon bedörzsölöm,granulátummal jól megszórom).A ... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
halaskarcsi
2014.04.20 20:50
|
|
|
|
|
|
Magyaróvári szelet sertéshússal laskagombával
|
A sütőt légkeverésen 200 fokra állítottam, hagytam melegedni. A gombát megtisztítottam, felszeleteltem. Felapróztam egy fél fej... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.13 09:37
|
|
|
|
|
|
Csirkecomb csiperke és laska gombával
|
A vöröshagymát felkockázom, margarinon lepirítom. Pirospaprikát és chiliport szórok bele és beleteszem a megtisztított combokat... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szonoczky
2013.12.11 18:44
|
|
|
|
|
|
Csirkés-zöldséges töltött cukkini
|
Az olívaolajat egy nagyméretű ragus serpenyőben sercenésig melegítjük.
Belerakjuk a 3 fej vastag karikára vágott vöröshagymát,... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
csdavid30
2013.08.06 17:33
|
|
|
|
|
|
Gombás rizstészta
|
A rizstésztát egy edénybe rakjuk, és leforrázzuk annyi vízzel, hogy ellepje. 5 percig hagyjuk duzzadni, és utána lecsepegtetjü... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
anaxor
2013.01.14 22:16
|
|
|
|
|
|
Magyar paella.
|
Minden hozzávalót elkészítünk előre. A zuzából finom pörköltet készítünk, a gombát (csiperke, de lehet laska is) vajon megpár... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.25 15:52
|
|
|
|
|
|
Nyúlragu
|
A nyúlhúst (a combokat és a gerincet) kisebb darabokra vágjuk és besózzuk. Lereszelünk egy nagy fej vöröshagymát, és apróra vág... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
edesangyal
2012.07.17 22:18
|
|
|
|
|
|
Tejfölös gombapaprikás
|
A hagymát egészen finomra vágjuk és megdinszteljük az olajon. Lehintjük a pirospaprikával, felengedjük egy kevés vízzel, hozzáa... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.18 19:33
|
|
|
|
|
|
Harcsa halászlé
|
A halat megmosom, fejét, fakárt, úszonyait levágom. A húsát sűrűn beirdalom, kétujjnyi vastag szeletekre vágom, besózom, hidegr... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
patakigigi
2014.04.07 16:57
|
|
|
|
|
|
|