|
Zöldborsós sertéspörkölt
|
A húst megmosom, majd felkockázom. Egy edényben felhevítem az olajat. Ha elég meleg, akkor rádobom a húst, sózom, borsozom és f... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
anyakatus
2014.09.06 15:45
|
|
|
|
|
|
Gombás-húsos ragu rétesbe csomagolva
|
A combot kis kockákra vágom, a vöröshagymát szintén. Az olajon üvegesre fonnyasztom a vöröshagymát, a húst ráöntöm és kevés sóv... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
bnejudit
2014.05.22 15:39
|
|
|
|
|
|
Vörösboros marhapörkölt
|
A húst, közepes kockákra vágom. Szétnyomom a fokhagymát és kevés olajon megpirítom a vöröshagymával. A lecsepegtetett húst bele... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
ildikobezsan
2014.05.08 20:30
|
|
|
|
|
|
Rakott zöldbab
|
A füstölt szalonnát apróra vágjuk, üvegesre hevítjük. Az apróra vágott vöröshagymát a szalonnazsíron megpirítjuk, beletesszük a... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
feedivion
2013.11.28 14:56
|
|
|
|
|
|
Kínai csirkemell
|
Először lebőrözzük és kicsontozzuk a csirkemelleket, ezt követőn fél órára hűtőbe tesszük, hogy kissé megdermedjenek, így könny... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ditke49
2013.09.11 13:45
|
|
|
|
|
|
Illatos omlós csirke cukkinis tócsnival
|
A csirkét fogyasztás előtt 3-4 órával vékonyra szeleteljük, és a fokhagymás olajba forgatjuk, felöntjük annyi tejjel, hog... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.04 16:30
|
|
|
|
|
|
|