|
KÁVÉKRÉMES DIÓTORTA
|
1. A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjéket a porcukorral habbá verjük. Óvatosan hozzákeverjük a tojássárgákat és... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
henihencsi
2017.11.19 21:57
|
|
|
|
|
|
Darált húsos rakott tészta
|
A penne tésztát a szokásos módon megfőzzük.A vörös-, és lilahagymát apró kockára vágjuk, a fokhagymát lereszeljük, majd az olív... |
1 komment
|
10 ember kedveli
|
henihencsi
2017.04.01 19:26
|
|
|
|
|
|
Bodzaital
|
a bodzavirágokat megmossuk, sokat ne mossuk, mert kimossuk az ízét (egy nagyobb tálba vizet teszük s belemerítjük)
5 l-es üveg... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.22 14:24
|
|
|
|
|
|
Töltött bárány
|
a töltésre való báránycombon a hártya egész kell legyen, mert másképpen nem lehet megtölteni
a megtöltés előtt 2- 3 órával a b... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.19 11:05
|
|
|
|
|
|
Gesztenyés-vaníliapudingos habszeletke
|
1. Elkészítjük a piskótát: a tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját kikeverjük a cukorral, majd a liszttel, a kakaóval és a sütőp... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.12.23 19:56
|
|
|
|
|
|
Francia mákos krémes szelet
|
A mézes lap hozzávalóiból 2 lapot sütünk, majd hagyjuk kihűlni.
2
A mákos piskótához a tojássárgájákat habosra kavarjuk az el... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
feviroza
2015.08.11 10:39
|
|
|
|
|
|
Vendégváró sütemény
|
A barna lapokhoz 25 dkg lisztből, 5 dkg margarinból, 5 dkg cukorból, 2 tojássárgájából, 1 evőkanál kakaóporból, a szalalkáliból... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
jolika66
2015.07.12 16:52
|
|
|
|
|
|
kovászos ubi télre kólás flakonban
|
Én így szoktam elrakni télire,,,lehet ismeritek a recit,,,de lehet lesz olyan aki nem
Két literes kólás üvegekbe teszem az u... |
2 komment
|
25 ember kedveli
|
alex58
2015.07.05 10:49
|
|
|
|
|
|
Meggyes túró Rudi szelet sütés nélkül
|
1. A zselatint elkeverjük 8 kanál vízben és nyolc kanál citromlében, majd tűzhelyen vagy mikróban összemelegítjük. Nem forralju... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
jolika66
2015.06.28 10:00
|
|
|
|
|
|
|