|
Bolognai spagetti gombával, csőben sütve
|
A vöröshagymát tisztítsuk meg, és aprítsuk finomra. A fokhagymákat, a gombát is pucoljuk meg.
Fonnyasszuk meg egy kevés olaj... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 15:52
|
|
|
|
|
|
Tepsis húsos burgonya...
|
Az apróra vágott hagymát kevés olajon megpároljuk, majd rátesszük a kockákra vágott húst, kicsit megpirítjuk. Kevés vízzel fe... |
0 komment
|
21 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.08 07:59
|
|
|
|
|
|
Újházy tyúkhúsleves...
|
A tyúkot gondosan letisztogatjuk, a tollmaradványokat leperzseljük, a tokokat kihuzigáljuk, zsírzóját kivágjuk, majd kívül-belü... |
2 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.29 14:42
|
|
|
|
|
|
Virslis burgonyasaláta...
|
A burgonyát megmossuk, és héjában, sós vízben puhára főzzük. Ha megpuhult, leszűrjük, ha kissé kihűlt, megtisztítjuk, és amik... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.28 10:49
|
|
|
|
|
|
Malacnyelv lencsével...
|
A lencsét megmossuk, és 1-2 órára beáztatjuk. A nyelvet megmossuk. A hagymát és három gerezd fokhagymát meghámozunk.
A ny... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.27 07:43
|
|
|
|
|
|
Mákos stíriai metélt...
|
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. A töltelékhez a 3 tojássárgát a porcukorral kikeverjük, hozzáadjuk a mákot, a tejfölt, össze... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.26 11:18
|
|
|
|
|
|
Bazsalikomos krumplipüré
|
A burgonyát meghámozzuk, összevágjuk, és sós vízben kb. 20 perc alatt puhára főzzük. Közben a bazsalikomot leöblítjük, szárazra... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kobra50
2011.12.18 19:15
|
|
|
|
|
|
Zöldséges tésztapörkölt
|
A tésztát feltesszük főni sós vízben.
Minden zöldség hozzávalót fajtájának megfelelően tisztítunk és aprítunk úgy, hogy nagyjá... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
isti53
2011.12.13 18:31
|
|
|
|
|
|
Narancsos kacsa
|
A megtisztított (a hasüreg és a zsírzó eltávolítására nagyon figyeljünk oda) kacsát kívül-belül megszórjuk a szárnyasfűszerrel.... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
jancsiba1
2011.12.13 15:06
|
|
|
|
|
|
|