|
Joghurtos eperfagyi
|
Az eprekről távolítsuk el a külső magokat. Ha magokkal készítjük, akkor 1,2 kg eper is elég.
A tejszínt felforralj... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
csajok2012
2012.05.09 16:35
|
|
|
|
|
|
Örmény májas zöldségleves !
|
Kb: 1.5 liter vizet felforralok a leveskockákkal,beledobom a megtisztított , felkockázott zöldséget és elkezdem főzni.
Az apró... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
ibolya58
2012.05.06 22:59
|
|
|
|
|
|
Tejszines cukkinileves!
|
Zsenge cukkiniket választok és azt nem kell meghámozni.
Apró kockákra vágom fel és az 1 / 3 részét félreteszem.
Az apróra vá... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ibolya58
2012.05.06 23:04
|
|
|
|
|
|
Sajtkrémleves cipóban.
|
A camembert sajtot felkockázzuk.
A krémsajtot egy lábosba belenyomjuk, és kevés tejszínben felolvasztjuk. Hozzáadjuk a camem... |
1 komment
|
12 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.06 06:42
|
|
|
|
|
|
Sonkás rizsleves
|
Kevés vöröshagymát és 15 dkg sonkát vajon megpirítunk. 15 dkg rizst sós vízben félig főzünk, levesszűrőn átszűrjük, 10dkg vajbó... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
evibabucika
2012.05.05 18:05
|
|
|
|
|
|
Mojito-koktél
|
Egy koktélos pohár aljában szétnyomkodjuk a mentalevelet. A rumot, a citromlét és a cukorszirupot shakerben erősen összer... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.05 16:57
|
|
|
|
|
|
Parmezános krumplileves garnélával
|
A felszeletelt burgonyát és a hagymát felengedjük húslével, majd puhára főzzük és leturmixoljuk, és hozzáadjuk a tejszínt. A ga... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
cocco
2012.05.04 09:19
|
|
|
|
|
|
Meggy tartósítása
|
A kimagozott meggyet műanyag dobozokba rakom olyan adagokban, ahogyan a friss meggyet fel szoktam használni leveshez, mártáshoz... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
kormilla
2012.05.04 08:17
|
|
|
|
|
|
Rántott szelet olasz módra!
|
Három evőkanál forró olajban üvegesre pirítjuk a fokhagymát és a vöröshagymát, belevágjuk a paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, és... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2012.05.03 21:40
|
|
|
|
|
|
Spárga erőleves.
|
A spárgát mossuk meg, vágjuk le a fás végeit, majd vágjuk kb. 4 cm hosszú darabokra.
Enyhén sós vízben pároljuk puhára (kb... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.03 06:39
|
|
|
|
|
|
|