|
Füstölt- húsos- tárkonyos leves
|
A húst (csontot), a hagymával, fokhagymával, borssal, puhára főzöm.Sót csak a végén teszek bele, mert általában a füstölthús, s... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.11 10:26
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos őzraguleves, vargányás betéttel.
|
A kockázott őzhúst jól átmosom, majd papírtörlőn leszárítom, forró zsíron átforgatom, mikor kellőképp megpirult, hozzáadom az... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.19 06:25
|
|
|
|
|
|
Kolbászos leves!
|
A hagymát megtisztítom, finomra vágom, lábasban, az olajon, kis lángon 5 perc alatt megfonnyasztom.. A kolbász bőrét lehúzom - ... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.21 15:10
|
|
|
|
|
|
Kolbászos fejtettbableves
|
A babot leöblítem, fazékba teszem, felengedem annyi vízzel, hogy bőven ellepje, ízlés szerint sózom, beledobom a babérlevelet é... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
mank87
2012.01.04 19:30
|
|
|
|
|
|
|