|
Hentes tokány
|
A hagymát apróra a húst,szalonnát,sonkát,csem egeuborkát vékony csíkokra vágom. A szalonnát kipirítom,hozzáadom a hagymát és meg... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
viragbaba
2013.12.20 19:29
|
|
|
|
|
|
Gombás zúzapörkölt
|
A megtisztított vöröshagymát apró kockára vágom, sózom, borsozom, majd egy kuktában kevés olajon üvegesre pirítom. Leveszem a t... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
zsuzsika022
2013.12.16 17:38
|
|
|
|
|
|
Húsvéti főtt sonka
|
Eléggé sós, szép parasztsonka darabot vásároltam, ezért beáztattam legalább 3-4 órára hideg vízbe. Leöntöm a vizet róla és felö... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
magyaritunde
2013.12.10 15:42
|
|
|
|
|
|
Póréhagymás rizottó gombával
|
Alaplevet készítek a Zöldségleves-kockából. A póréhagymát meg tisztítom és karikákra vágom.
Egy serpenyőben felolvasztok 2 ka... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
feedivion
2013.12.10 15:44
|
|
|
|
|
|
Farfelle tészta pirított, tejfölös hússal
|
A húst kicsontozom, csíkokra vágom , majd a csíkokat kettő vagy három darabba vágom. A lényeg, hogy ne legyenek hosszabbak mint... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
csordasne
2013.12.09 18:03
|
|
|
|
|
|
Birkapörkölt nokedlival
|
A hagymát meghámozom, apró kockákra vágom és az olajon üvegesre párolom. Közben hozzáadom a meghámozott és gerezdekre vágott pa... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kicsidyya
2013.12.09 14:11
|
|
|
|
|
|
Zöldséges tarja
|
A tarjákat besózom,borsozom,és mustárral bekenem mindkét oldalán. A tepsit kikenem a zsírral,majd beleteszem a húsokat sorban.... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
magdusi
2013.11.30 19:43
|
|
|
|
|
|
Lecsó paradicsomlével
|
Felhevített olajon, megpirítom a hagymát. Leveszem a tűzről és egy csapott evőkanál pirospaprikával elkeverem. Hozzáadom a felv... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
patakigigi
2013.11.30 10:48
|
|
|
|
|
|
Ananászos csirke kókusszal
|
A csirkecombokat kettévágom, sózom, és állni hagyom. A rizst megmosom és felrakom főni. Rászórom a Vegetát, ráöntöm az ananász ... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
csordasne
2013.11.24 09:57
|
|
|
|
|
|
Részeges nyúl
|
A pataki tálat beáztatjuk egy félórát,majd a csíkokra vágott szalonnát beletesszük az aljába.. Az összedarabolt nyulat fűszere... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
magdusi
2013.11.14 01:03
|
|
|
|
|
|
|