|
Régimódi krumplis palacsinta
|
A krumplit enyhén sós vízben, egészben megfőzzük. Még melegen megpucoljuk, majd krumplinyomón áttörjük.
Pár percig hűlni hag... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
taszat
2018.01.25 14:26
|
|
|
|
|
|
Csirkepörkölt aprólékból
|
Felforrósítom a zsírt, rádobom az apróra vágott vöröshagymát ,hozzáadom az aprólékot (a máj kivételével )
sózom, borsozom, a f... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
pola64
2015.02.09 15:53
|
|
|
|
|
|
Márton napi töltött libanyak
|
A vöröshagymát apró kockára vágjuk és 1 evőkanál zsíron megpirítjuk.Hozzáadjuk a kockára vágott liba májat és még pár percig pi... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
elenacska
2014.09.18 18:16
|
|
|
|
|
|
Sült libamell
|
A libamell bőrét bevagdosom, sózom, borsozom ízlés szerint, ezután a forró libazsírban megpirítom mindkét oldalát. A szeletekre... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
anitakezi
2014.07.10 19:23
|
|
|
|
|
|
Erdélyi káposztás libamell
|
A libamellet megtisztítjuk, megsózzuk, megborsozzuk, és forró serpenyőben kevés olajon minden oldalát megpirítjuk, majd megöntö... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
feviroza
2014.05.14 14:30
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos pulykanyak leves
|
A libanyakat, 5 cm vastagon feldaraboljuk. Ezután a hagymát felaprítjuk, majd a fehér és sárgarépát karikára vágjuk. Feltesszük... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
davidcsilla
2014.03.30 20:35
|
|
|
|
|
|
Burgonya-grácia
|
A burgonyát megtisztítjuk,apró kockákra vágjuk és sós vízben megfőzzük.A főzővizet leöntjük a burgonyakockákról hozzászórjuk az... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.27 11:16
|
|
|
|
|
|
Leveles tepertőspogácsa
|
A lisztet tálba szitáljuk, sózzuk.Belemorzsoljuk az élesztőt,hozzáadjuk a meglangyosított kefirt és joghurtot,valamint a két to... |
1 komment
|
10 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.03 11:01
|
|
|
|
|
|
|