|
Székely libacomb
|
A libacombot kettévágjuk,és bőrét kockásra bevagdaljuk.Felhevítjük a libazsírt,megdinszteljük benne a felszeletelt vöröshagymát... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.07 21:27
|
|
|
|
|
|
Sólet
|
A sólet legelső szabálya, hogy csak sok emberre érdemes főzni. Kevés sólet nem sólet. Amit most leírok, legalább nyolc emberre ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
andrash11
2013.10.13 23:07
|
|
|
|
|
|
Márton-napi libasült
|
Bekapcsoljuk a sütőt 170 fokra.
A fűszereket jól elkeverjük az olajban.
A megtisztított és szárazra törölt comb... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.23 17:47
|
|
|
|
|
|
Töltött-káposzta. (Valódi kolozsvári módon.)
|
Minden személyre számítsunk két tölteléket; minden egyes töltelékhez egy középnagyságú káposzta levelet; de nyáron sokkal jobb ... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
projo2
2013.04.13 02:09
|
|
|
|
|
|
Téli zöldségleves daragaluskával
|
A zöldségeket és a hagymát aprítom, a fokhagymát összezúzom.
Felhevített zsiradékban magas hőfokon néhány percig dinsztelem ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
anaxor
2013.02.04 13:52
|
|
|
|
|
|
Csirkemell rétegezett hagymás burgonyával
|
A csirkemellet szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk.
Lisztbe, majd felvert tojásba és végül reszelt sajtba forgatjuk, panírozz... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
ria6406
2013.01.06 22:20
|
|
|
|
|
|
Gesztenyekrémes
|
A tésztát összegyúrom , majd fél órára a hűtőbe teszem fóliába csomagolva.
Ezután kb: fél cm vastagra kinyújtom és köröket sza... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
ibolya58
2013.01.01 21:25
|
|
|
|
|
|
Tonhalkrémmel töltött uborka !
|
A halkonzervet leszűröm , a vajat, darabolt halat,az apróra vágott hagymát , sót, borst és a citromlét krémesre kidolgozom .
A... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ibolya58
2013.01.01 21:26
|
|
|
|
|
|
Gerslis rizottó füstölt libamellel.
|
A zöldségeket megtisztítjuk, kis kockára vágjuk. A füstölt libamellet is apróra kockázzuk.
A hagymát a füstölt libamellel ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.25 16:15
|
|
|
|
|
|
|