|
Sült libamell
|
A libamell bőrét bevagdosom, sózom, borsozom ízlés szerint, ezután a forró libazsírban megpirítom mindkét oldalát. A szeletekre... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
anitakezi
2014.07.10 19:23
|
|
|
|
|
|
Erdélyi káposztás libamell
|
A libamellet megtisztítjuk, megsózzuk, megborsozzuk, és forró serpenyőben kevés olajon minden oldalát megpirítjuk, majd megöntö... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
feviroza
2014.05.14 14:30
|
|
|
|
|
|
Sólet
|
A sólet legelső szabálya, hogy csak sok emberre érdemes főzni. Kevés sólet nem sólet. Amit most leírok, legalább nyolc emberre ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
andrash11
2013.10.13 23:07
|
|
|
|
|
|
Gerslis rizottó füstölt libamellel.
|
A zöldségeket megtisztítjuk, kis kockára vágjuk. A füstölt libamellet is apróra kockázzuk.
A hagymát a füstölt libamellel ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.25 16:15
|
|
|
|
|
|
|