|
Márton napi töltött libanyak
|
A vöröshagymát apró kockára vágjuk és 1 evőkanál zsíron megpirítjuk.Hozzáadjuk a kockára vágott liba májat és még pár percig pi... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
elenacska
2014.09.18 18:16
|
|
|
|
|
|
Budapest sertéstekercs.
|
A hússzeleteket kiklopfolom és átfedéssel egy nagy lapot rakok ki belőlük. A zsírban aranysárgára pirítom az apróra vágott ha... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.17 06:35
|
|
|
|
|
|
Hamis libamáj
|
A májat a tojással kimixeljük, majd lassan hozzáadjuk a tejszint, a sót és a borsot ízlés szerint és legvégén a zsírt is hozzák... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
alex58
2012.03.07 09:09
|
|
|
|
|
|
Libaleves pirított májjal
|
A libaaprólékot tisztítsuk meg és hideg vízben tegyük fel főni. Amikor felforr a habját szedjük le, sózzuk és kis lángon 30-40 ... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
cocco
2012.02.23 10:57
|
|
|
|
|
|
Őzgerinc libamájjal és mézes szedermártással
|
A lehártyázott, megtisztított őzgerincet bepácoljuk egy éjszakára a mustárból, olajból és frissen tört színesborsból készült ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.10 12:18
|
|
|
|
|
|
|