|
Régimódi krumplis palacsinta
|
A krumplit enyhén sós vízben, egészben megfőzzük. Még melegen megpucoljuk, majd krumplinyomón áttörjük.
Pár percig hűlni hag... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
taszat
2018.01.25 14:26
|
|
|
|
|
|
Csirkepörkölt aprólékból
|
Felforrósítom a zsírt, rádobom az apróra vágott vöröshagymát ,hozzáadom az aprólékot (a máj kivételével )
sózom, borsozom, a f... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
pola64
2015.02.09 15:53
|
|
|
|
|
|
Márton napi töltött libanyak
|
A vöröshagymát apró kockára vágjuk és 1 evőkanál zsíron megpirítjuk.Hozzáadjuk a kockára vágott liba májat és még pár percig pi... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
elenacska
2014.09.18 18:16
|
|
|
|
|
|
Sült libamell
|
A libamell bőrét bevagdosom, sózom, borsozom ízlés szerint, ezután a forró libazsírban megpirítom mindkét oldalát. A szeletekre... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
anitakezi
2014.07.10 19:23
|
|
|
|
|
|
Burgonya-grácia
|
A burgonyát megtisztítjuk,apró kockákra vágjuk és sós vízben megfőzzük.A főzővizet leöntjük a burgonyakockákról hozzászórjuk az... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.27 11:16
|
|
|
|
|
|
Székely libacomb
|
A libacombot kettévágjuk,és bőrét kockásra bevagdaljuk.Felhevítjük a libazsírt,megdinszteljük benne a felszeletelt vöröshagymát... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.07 21:27
|
|
|
|
|
|
Sólet
|
A sólet legelső szabálya, hogy csak sok emberre érdemes főzni. Kevés sólet nem sólet. Amit most leírok, legalább nyolc emberre ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
andrash11
2013.10.13 23:07
|
|
|
|
|
|
Csirkemell rétegezett hagymás burgonyával
|
A csirkemellet szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk.
Lisztbe, majd felvert tojásba és végül reszelt sajtba forgatjuk, panírozz... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
ria6406
2013.01.06 22:20
|
|
|
|
|
|
Gerslis rizottó füstölt libamellel.
|
A zöldségeket megtisztítjuk, kis kockára vágjuk. A füstölt libamellet is apróra kockázzuk.
A hagymát a füstölt libamellel ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.25 16:15
|
|
|
|
|
|
|