|
Őszi muffin
|
A lisztbe szórjuk a szódabikarbónát, a diót kézzel nagyobb darabokra törjük, és beledobjuk, összekavarjuk.
A tojást a cukorr... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
steveo9205
2013.07.22 14:34
|
|
|
|
|
|
Borzaska
|
A hekkfiléket besózzuk.
Egyenként lisztbe forgatjuk, ha lehet finomlisztbe.
A fokhagymát összetörjük, a krumplit szálasra... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
zinedine_zidane
2013.07.22 22:00
|
|
|
|
|
|
Csupros mákos
|
Liszt, cukor, sütőpor összekeverése után a háromnegyed részét a tepsibe szórjuk, rászórjuk a mák felét, majd az almát, ismét a ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
birann
2013.07.21 18:14
|
|
|
|
|
|
Sajtos bucik
|
Az élesztőt a cukros tejben felfuttatjuk.
A lisztet egy tálba szitáljuk.
A sajt kivételével,jól összegyúrjuk.
Kisodorjuk,két... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
birann
2013.07.21 22:18
|
|
|
|
|
|
Tócsi
|
A krumplit lereszelem,hozzáadom a sót,lisztet,(annyit,hogy közepes keménységű masszát kapjak)Lehet bele reszelni,vöröshagymát,v... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
nemethne1958
2013.07.21 22:21
|
|
|
|
|
|
Szuper gyors turós pogi!
|
Minden egyszerű. Az összetevőket összegyúrjuk jól eldolgozzuk.
Lisztezett deszkán kinyújtjuk,pohárral,pogi szaggatóval kiszagg... |
2 komment
|
20 ember kedveli
|
janoselek
2013.07.20 11:08
|
|
|
|
|
|
Francia hagymaleves
|
a hagymákat megtisztítom megmosom a póréhagymát felkarikázom a vöröshagymát kettévágom és felszeletelem.a vajat felolvasztom eg... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ii
2013.07.18 22:26
|
|
|
|
|
|
Abbahagyhatatlan csirke
|
A feldarabolt csirkét sóval, borssal fűszerezzük. (Aki nem szereti a bőrét, leszedheti és úgy fűszerezheti a csirkét.)
A liszt... |
1 komment
|
24 ember kedveli
|
birann
2013.07.16 21:11
|
|
|
|
|
|
Ananászos csirkemell mazsolás rizzsel
|
A mazsolát beáztatom a rumos vízbe.
A csirkemelleket megtisztítom, majd úgy szeletelem fel, hogy a 2 db mellből 4 db nagy szel... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
birann
2013.07.16 21:10
|
|
|
|
|
|
Tejszínes gesztenyetorta
|
Kakaós piskótát sütünk tortaformában. Ha kihűlt megkenjük a krémmel: gesztenyemassza és tejszínhab. A díszítéshez a fantáziánka... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
katalintom
2013.07.12 14:27
|
|
|
|
|
|
|