|
Frankfurti leves
|
A kelkáposztát vékony szeletekre aprítjuk, a vöröshagymát finomra vágjuk.
Kevés olajon a finomra vágott hagymát megdinszte... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.14 16:16
|
|
|
|
|
|
Göngyölt marhaszelet "viziverébbel"
|
A húsokat kicsit kiverem, sózom, az egyik oldalát borsozom mustárral megkenem és az ujjnyi csíkokra vágott szalonnát, párizsit,... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
kozlik1
2015.01.12 17:44
|
|
|
|
|
|
Csicsóka pogácsa
|
A hozzávalókat összedolgozzuk,jól összegyúrjuk ,közép kemény tésztát kapjunk, cipót formázunk lisztezzük, és le takarjuk, 1órát... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
zsokazsoka
2014.10.09 11:21
|
|
|
|
|
|
Gombakrémleves
|
A hagymát megdinszteljük az olajon, majd az összevágott gombát rátesszük. Sózzuk, borsozzuk, majd 10 perc kevergetés után, megs... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
blackandi
2014.08.18 20:09
|
|
|
|
|
|
Zöldborsó főzelék
|
A zsírt felolvasztom, beleteszem a kifejtett borsót, sót, őrölt borsot, az apróra vágott fokhagymát, petrezselyem zöldet, majd ... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
sz-andi
2014.04.06 19:50
|
|
|
|
|
|
Pogácsa óvári sajttal
|
3 dkg élesztőt, kevés cukorral, fél dl tejben felfuttatok, majd 2 evőkanál lisztel összekavarom és újból felfuttatom. 50 dkg li... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
kicsidyya
2014.04.04 15:32
|
|
|
|
|
|
Karfiol sörtésztában
|
A jól megmosott, rózsáira szedett karfiolt majdnem puhára főzöm. Ha kihűlt, hagyom szikkadni. Közben, 2 tojássárgájával, 2 dl s... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
pokollady
2014.02.11 13:41
|
|
|
|
|
|
Pástétomos kosárkák
|
A még meleg főtt burgonyát megtisztítjuk,áttörjük.A lisztel a sóval és a margarinnal összegyúrjuk.Félujjnyi vastagra nyújtjuk,n... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.24 21:04
|
|
|
|
|
|
Francia hagymaleves
|
a hagymákat megtisztítom megmosom a póréhagymát felkarikázom a vöröshagymát kettévágom és felszeletelem.a vajat felolvasztom eg... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ii
2013.07.18 22:26
|
|
|
|
|
|
Narancsos-diós kuglóf
|
A margarint kéz melegre melegítjük, és habosra keverjük.
Hozzáadjuk a cukrot és tovább habosítjuk.
Egyenként hozzákeverünk 3 ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
lyceum
2012.08.10 22:10
|
|
|
|
|
|
|