|
Rakott kel...
|
A gerslit előzetesen 2-3 órára beáztatjuk, többször átmossuk, kétszeres mennyiségű sós vízben puhára pároljuk kevés ételízesí... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.17 18:04
|
|
|
|
|
|
Töltött sertésmáj...
|
A zsemlét kis kockákra vágjuk, majd ráöntjük a tejet. 1 evőkanál olajon megpirítjuk a tisztított és nagyon apróra vágott vörö... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.17 11:56
|
|
|
|
|
|
Tavaszi salátatál...
|
A salátákat leveleire szedjük, megmossuk és lecsepegtetjük, majd darabokra tépjük, és egy tálra halmozzuk. A petrezselymet me... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.14 16:55
|
|
|
|
|
|
Császármorzsa...
|
A mazsolát langyos vízben megmossuk, leszűrjük, és meglocsoljuk2- 3 evőkanál rummal. A tojásokat kettéválasztjuk.
A liszte... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.13 12:57
|
|
|
|
|
|
Jénaiban sült brokkoli...
|
A szalonnát zsírjára pirítjuk, majd hozzátesszük a nagyobb kockákra vágott hagymát, és pár perc alatt puhára pirítjuk az egésze... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.12 14:13
|
|
|
|
|
|
Paprikás csirke nokedlivel
|
A csirkét gondosan megtisztítjuk, kisebb darabokra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, és finomra aprítjuk. A zöldpaprikát és a para... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
szimbus
2012.01.11 23:32
|
|
|
|
|
|
Őszibarack-süti-
|
A tésztához a margarint, a porcukrot, az egész tojást és a tojássárgáját habosra verjük a tejet is
apránként hozzáadva.
... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.11 07:37
|
|
|
|
|
|
Kacsamell, málnás vörösbor mártásban
|
A kacsamellről eltávolítjuk a csontot és a bőrt, csak a színhúst használjuk fel. A mellet sózzuk, borsozzuk. Egy nagy serpenyőb... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
isti53
2012.01.11 07:36
|
|
|
|
|
|
Rakott makaróni egy óra alatt!
|
A vöröshagymát felkockázzuk, a fokhagymát finomra aprítjuk. A felhevített olajon a kétféle hagymát rövid ideig pároljuk. Hozzáa... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.10 17:07
|
|
|
|
|
|
Fogas burgonyaágyon
|
A készítés előtti napon süllőket egy centiméterenként beirdaljuk, bekenjük mustárral, meghintjük borssal, meglocsoljuk a citro... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
vzsuzsa64
2012.01.04 14:00
|
|
|
|
|
|
|