|
Rozmaringos báránycsülök...
|
A báránycsülköket sózom, borsozom. Pár evőkanál mangalicazsíron vagy olívaolajon kérget sütök rájuk (2-3 perc minden oldalról)... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.04 08:09
|
|
|
|
|
|
Juhtúrós-sajtos falatkák...
|
Összegyúrjuk a hozzávalókat, kb. 10 percig pihentetjük, majd félujjnyi vastagra nyújtjuk. Tojással lekenjük, megszórjuk a sajtt... |
1 komment
|
12 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.27 00:37
|
|
|
|
|
|
Tócsni,zöldséggel és sajttal...
|
A burgonyát meghámozzuk, megmossuk. A fokhagymát megtisztítjuk, finomra zúzzuk. A sajtot felszeleteljük. A feltéthez a zöldsé... |
6 komment
|
12 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.21 16:59
|
|
|
|
|
|
Csirkemell őzgerincformában sütve
|
3 evőkanál tejfölt a tojásokkal, liszttel, a sóval, a borssal a petrezselyemmel, 10 dkg reszelt sajttal masszává keverjük. A hú... |
24 komment
|
476 ember kedveli
|
isti53
2011.12.13 17:11
|
|
|
|
|
|
Kocsonya hagyományos módon
|
A húsféléket leperzselem, megkapargatom, megmosom. A zöldségeket megtisztítom. Egy nagy fazékban odateszem a megtisztított hús... |
3 komment
|
10 ember kedveli
|
zsoka08
2011.12.13 09:44
|
|
|
|
|
|
Diós, mákos beigli
|
A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk (mintha linzertésztát készítenénk), ügyelve arra, hogy a margarin ne olvadjon meg!
Hozzáö... |
6 komment
|
231 ember kedveli
|
zsoka08
2011.12.12 14:36
|
|
|
|
|
|
Főtt-sült fluta, avagy krumplipogácsa
|
A krumplit sós vízben megfőzöm.
Ha megfőtt összenyomom krumplinyomón.
Még forrón adok hozzá annyi lisztet, amennyit felv... |
1 komment
|
19 ember kedveli
|
margitanya
2011.12.11 22:04
|
|
|
|
|
|
Csigapörkölt
|
Igazán a szép, nagy koranyári éticsiga alkalmas az elkészítésére. A csigákat tartsuk néhány napig fedeles kosárban, hogy a bélt... |
2 komment
|
22 ember kedveli
|
donaldduck
2011.12.11 17:03
|
|
|
|
|
|
|